Neler Yeni

11 DEN 12 PRO MAX TAKASI

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
bence telefon değiştırmene gerek yok bile o telefon şuan bi kullanıcıya yeterli bence

kralrey32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Erten
bence telefon değiştırmene gerek yok bile o telefon şuan bi kullanıcıya yeterli bence
telefonunun artik son guncellemelerini almasi ve ikinci elde adeta fiat egea gibi rahat alinip satilmasindan dolayi ustune param da oldugundan dolayi artik yavas yavas elimden cikmasindan yanayim telefonda oyun oynayan biri hic degilim bu telefona oyun bile indirilmedi sosyal medya ve kamerayla isim bu yuzden pro max ailesine gecmek icin gec bile kaldim aslina bakarsaniz

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
telefonunun artik son guncellemelerini almasi ve ikinci elde adeta fiat egea gibi rahat alinip satilmasindan dolayi ustune param da oldugundan dolayi artik yavas yavas elimden cikmasindan yanayim telefonda oyun oynayan biri hic degilim bu telefona oyun bile indirilmedi sosyal medya ve kamerayla isim bu yuzden pro max ailesine gecmek icin gec bile kaldim aslina bakarsaniz
benım baktığım açı yani şuan gittiği kadar gitsin tele çok para yatırmayı sevmıyorum s20 fe bile olsa yeterli

kralrey32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Erten
benım baktığım açı yani şuan gittiği kadar gitsin tele çok para yatırmayı sevmıyorum s20 fe bile olsa yeterli
androide gecmeyi dusunmuyorum hayatimda su an isim bir tek telefonla oldugu icin paramla alabilecegim en iyi telefonu dolayisiyla ne kadar ediyosa o kadar verebilecegim bir telefona ihtiyacim var tabi malum takastaki gibi kaziklanmadigim surece 😇

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,195
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İp 11 + Ps4 + 14K hmm evi de üstüne yap :) Elindeki ürünler zaten piyasası olan ürünler takasla uğraşmak yerine 1 ayda elden çıkarabilirsin.

kralrey32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Erten
İp 11 + Ps4 + 14K hmm evi de üstüne yap :) Elindeki ürünler zaten piyasası olan ürünler takasla uğraşmak yerine 1 ayda elden çıkarabilirsin.
😅😅tesekkur ederim aslinda bu teklifi dusunme sebebim bile telefoncu bi abimden fiyat almamdi cihazlarim hakkinda ama bu hayatta en cok tanidiklar birbirini sey eder dimi ben de o yola basvuracagim oncelikle ps4 u elden cikararak

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ev az knk Boğaz Köprüsü, FSM Köprüsü, YSS Köprüsü hatta duruma göre Haliç Köprüsünü de verebilir.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
dun actigimda yeterince tatmin olmadim bugun sabah saatlerinde yeniden bi sansimi deneyip karar sahibi olmak istedim yasak mi daha once gorduysen konuyu cevap vermemeyi deneyebilirsin
Evet yasak.

333.PNG

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Mantıklı değil. Önce elindeki PS 4'ü sat. 11 kötü telefon değil zaten S3 Mini gibi davranıp hemen en ucuz fiyattan elden çıkarmana gerek yok. PS 4'ü sat. Sonra 11'i sat git 13 Pro veya Pro Max al. Olmadı git Sıfır 13 falan al.
Şahin hocam doğru söylüyor git sıfır 13 al, 11 e 3310 muamelesi yapmayın la çoğu android i bozar.

kralrey32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Erten
Evet yasak.

Alıntıyı görüntülesu an ogrendim zaten dun kayit oldum siteye ama dun actigim konu bu kadar mesaj alsaydi zaten ikincisini acmazdim ilkinin araya kaynadigini dusunerekten actim ve cevaplarimi aldim sorun yok 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahin hocam doğru söylüyor git sıfır 13 al, 11 e 3310 muamelesi yapmayın la çoğu android i bozar.
13 un pro/max ikilisinden birini almaya karar verdim butceyi biraz daha arttirarak tesekkur ettim 🙏🏻

Top Bottom