Neler Yeni

11. sınıfa geçeceğim masaüstü mü laptop mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin Bozkurt
Merhabalar bu yaz döneminden sonra 11. sınıf olacağım ve aklımı kurcalayan bir konu var, masaüstü mü almalıyım yoksa dizüstü mü ? Üniversite düşünüyorum ve belli oyunları seven birisiyim örneğin sea of thieves veya cs go, zula vb. oyunlar. Ayrıca eklemem gerek ki fazla da oyun oynayacak veya buna aşırı bir zaman ayıracak birisi değilim ancak beni de iyi bir süre götürmesini istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı bir seçim olur ? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

Not : Arada bir arkadaşıma gidiyorum ve onunla oyun oynamayı seviyorum bunun dışında " Şimdilik " bir bilgisayar taşıma ihtiyacı hissetmedim ( hali hazırda elimde bir laptop var )

HoYeon Jung

80+ Gold
Yani bu soruyu kendine sorman gerek ilk önce.
Çok fazla taşımıyorsanız PC'nizi, bence masaüstü alın geçin.
5000TL'ye alacağın masaüstü bilgisayar, 6000TL'ye alacağın laptoptan daha iyi olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellikleri nedir?
Bilgisayar için bütçe nedir?
bütçe henüz net değil

özellikleri :
Amd A9 9425
8Gb ram
Amd Radeon(TM) R5 Graphics
laptop markası Lenovo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bu soruyu kendine sorman gerek ilk önce.
Çok fazla taşımıyorsanız PC'nizi, bence masaüstü alın geçin.
5000TL'ye alacağın masaüstü bilgisayar, 6000TL'ye alacağın laptoptan daha iyi olacaktır.
Üniversiteye gitmeyi düşündüğüm için taşınabilir bir şey daha avantajlı olacaktır diye düşünüyorum ancak aynı zamanda ise f/p dan kaygılıyım en azından bir 3-4 yıl götürmesi gerektiğini düşünüyorum. Laptop alacak olursam 10k dan aşağı olacağını sanmıyorum.

HoYeon Jung

80+ Gold
bütçe henüz net değil

özellikleri :
Amd A9 9425
8Gb ram
Amd Radeon(TM) R5 Graphics
laptop markası Lenovo

Üniversiteye gitmeyi düşündüğüm için taşınabilir bir şey daha avantajlı olacaktır diye düşünüyorum ancak aynı zamanda ise f/p dan kaygılıyım en azından bir 3-4 yıl götürmesi gerektiğini düşünüyorum. Laptop alacak olursam 10k dan aşağı olacağını sanmıyorum.
10K'dan aşağı bir şey almayacaksan işler değişir.
F/P bir şey bulursun o bütçelere.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Merhabalar bu yaz döneminden sonra 11. sınıf olacağım ve aklımı kurcalayan bir konu var, masaüstü mü almalıyım yoksa dizüstü mü ? Üniversite düşünüyorum ve belli oyunları seven birisiyim örneğin sea of thieves veya cs go, zula vb. oyunlar. Ayrıca eklemem gerek ki fazla da oyun oynayacak veya buna aşırı bir zaman ayıracak birisi değilim ancak beni de iyi bir süre götürmesini istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı bir seçim olur ? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

Not : Arada bir arkadaşıma gidiyorum ve onunla oyun oynamayı seviyorum bunun dışında " Şimdilik " bir bilgisayar taşıma ihtiyacı hissetmedim ( hali hazırda elimde bir laptop var )
Laptop almak daha mantıklı.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,045
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Üniversite için düşünüyorsan masaüstünden vazgeç bir kere. Laptopun kullanımı gerçekten rahat.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Laptop almanı öneririm.

Aware

80+ Silver
İl dışında okuyacaksanız en azından hedefiniz ve tahminleriniz o yöndeyse laptop.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
2000 veya 3000 serisi almayacaksan laptop mantıklı değil senin için. 1600 serisi laptop alsan bile üninin ortaları-sonları gibi çok performans düşüklüğü olur rahat edemezsin.
Masaüstü al üniye geçerken satıp üstüne para koyup laptop al bence

Lxfnix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
cihan
laptop alacaksan ve çok oyun oynamayacaksan matebook bakabilirsin

laptop alacaksan ve çok oyun oynamayacaksan matebook bakabilirsin

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Üniversite de şehir dışı düşünüyorsan laptop evde kardeşin veya bilgisayarı kullanacak 2. bir kişi varsa masaüstü alabilirsin üniversite kazandığında 1 tane de laptop alırsın imkanın varsa tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,046
Üyeler
160,933
Son üye
Lastro