Emircelebik
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Emir Çelebi
- Bütçe
- 1100
Arkadaşlar sistem şöyle ;
Ryzen 3 3100
GTX1660 Ti ekran kartı
Msı B450MB-450 pro max
Bana 1100tl'ye kasa psu ve ssd önerir misiniz? Benin yazdıklarım dısında da öneriniz varsa iyi olur ya da neden bunları almalıyım ya da almamalıyım bugün sipariş edicem yorumlarınıza göre
Araştırdıklarım şunlar;
Kasa;
Psu;
FSP hv pro 550w (bunu duydum ama bulamadım gerçi)
Ssd;
Patriot 240gb
Ryzen 3 3100
GTX1660 Ti ekran kartı
Msı B450MB-450 pro max
Bana 1100tl'ye kasa psu ve ssd önerir misiniz? Benin yazdıklarım dısında da öneriniz varsa iyi olur ya da neden bunları almalıyım ya da almamalıyım bugün sipariş edicem yorumlarınıza göre
Araştırdıklarım şunlar;
Kasa;
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...
www.teknobiyotik.com
Psu;
FSP hv pro 550w (bunu duydum ama bulamadım gerçi)
Ssd;
Patriot 240gb
Son düzenleme: