HomerSer
80+ Bronze
Dahası
başlıktada yazdığı gibi 110tl fatura geliyor hız bu şekilde bana çok yavaş geldi
Ben 120 liraya 50/7 kullanıyorum senin hızın parasına göre berbat.başlıktada yazdığı gibi 110tl fatura geliyor hız bu şekilde bana çok yavaş geldiAlıntıyı görüntüle
Altyapı ile alakalı benim de durumum aynı şuan maalesef fiber gelmiyor mahallemize ADSL maksimun bu hızı verebiliyor zaten eğer santrale yakınsanız 16 mbit hız alabilirsin onun dışında servis sağlayıcı ile konuşmanı öneririm fiber veya VDSL mümkün mü diyebaşlıktada yazdığı gibi 110tl fatura geliyor hız bu şekilde bana çok yavaş geldiAlıntıyı görüntüle
120 tl ben 5 ping 47 download 8 upload alıyorum cidden kötübaşlıktada yazdığı gibi 110tl fatura geliyor hız bu şekilde bana çok yavaş geldiAlıntıyı görüntüle
Fiber altyapı olmadığı için maksimum 16 hız alabiliyorsun ADSL üzerindenBen 120 liraya 50/7 kullanıyorum senin hızın parasına göre berbat.
Mllenicom altyapı sorgulama yapıp SS atar mısın?başlıktada yazdığı gibi 110tl fatura geliyor hız bu şekilde bana çok yavaş geldiAlıntıyı görüntüle
Bence yavaş çok anlamam ama Tivibu+Türk Telekom 90 TL ödüyoruz.Ordaki değerler düşük sanırım.başlıktada yazdığı gibi 110tl fatura geliyor hız bu şekilde bana çok yavaş geldiAlıntıyı görüntüle