Neler Yeni

11400f soğutucu önerisi

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Merhaba dostlar,
Dün işlemci için konu açmıştım bugün 11400f almaya karar verdim işlemciye soğutucu olarak ne önerirsiniz? Snowman T6 ultra öneriliyor sanırım en çok ama daha uygun sağlam fan bulur muyuz yoksa bu fan f/p midir? Sesli çalışmaması tercihim. Sıvı soğutucu çok pahalı ona yaklaşmam zor gibi. Ne önerirsiniz işlemciye? Kasam Performax Xercon ve soğutma konusunda problem yaşamıyorum kasada. Isınma sorunu olan bir işlemciymiş galiba. Sessiz bir soğutucu arıyorum.

Son düzenleme:

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
t6 ultradan daha ucuz ve sağlam fan yok. Id cooling modellerine bakabilirsin ama fiyatları baya arttı son dönemde.
mesela ID-Cooling SE-224-XT modeli çok güzeldir ama 900tl ye dayanmış durumda

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
t6 ultradan daha ucuz ve sağlam fan yok. Id cooling modellerine bakabilirsin ama fiyatları baya arttı son dönemde.
mesela ID-Cooling SE-224-XT modeli çok güzeldir ama 900tl ye dayanmış durumda
Ses konusunda rahatsız etmek değil mi? Bir de şunu sormak istiyorum i3 3.6ghz i5 2.9 hız konusunda sorun olur mu bana? Turbo açmadan? Turbo ile zarar görür mü?

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
kurduğun cümleden hiç bir şey anlamadım. Çok gürültülü çalışmaz. İşlemi turbo modu zarar vermez. CPU turbo moddayken bile rahat soğutur.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
Merhaba dostlar,
Dün işlemci için konu açmıştım bugün 11400f almaya karar verdim işlemciye soğutucu olarak ne önerirsiniz? Snowman T6 ultra öneriliyor sanırım en çok ama daha uygun sağlam fan bulur muyuz yoksa bu fan f/p midir? Sesli çalışmaması tercihim. Sıvı soğutucu çok pahalı ona yaklaşmam zor gibi. Ne önerirsiniz işlemciye? Kasam Performax Xercon ve soğutma konusunda problem yaşamıyorum kasada. Isınma sorunu olan bir işlemciymiş galiba.
Cooler master ma410p kullanıyorum içinden çıkan macun aşırı kaliteli.

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
kurduğun cümleden hiç bir şey anlamadım. Çok gürültülü çalışmaz. İşlemi turbo modu zarar vermez. CPU turbo moddayken bile rahat soğutur.
Ben karışık sordum benim hatam. İşlemci turbo olmadan normal modunda çalışsa i3'teki 3.6 ghz'nın hızının çok mu aşağısında kalır yani pc yavaş mı kalır anlamında demek istedim :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cooler master ma410p kullanıyorum içinden çıkan macun aşırı kaliteli.
Peki sesli mi çalışıyor? Ses durumu nasıl? Değer mi sizce bu kadar paraya?

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
İşlemci normal modda çalışırken; gerekli durumlarda turboya alır kendisini zaten. Senin ayrıca gidip turbo moda almanın çok bir manası yok. Güç tasarruf modunu açıp öyle kullanıcam diyorsan baya fark olur.

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
İşlemci normal modda çalışırken; gerekli durumlarda turboya alır kendisini zaten. Senin ayrıca gidip turbo moda almanın çok bir manası yok. Güç tasarruf modunu açıp öyle kullanıcam diyorsan baya fark olur.
Normal kendi modunda ellemediğim takdirde 3.6 ghz ile 2.9 arasında bariz fark hissetmem yani hocam

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
Ben karışık sordum benim hatam. İşlemci turbo olmadan normal modunda çalışsa i3'teki 3.6 ghz'nın hızının çok mu aşağısında kalır yani pc yavaş mı kalır anlamında demek istedim :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki sesli mi çalışıyor? Ses durumu nasıl? Değer mi sizce bu kadar paraya?
Sessiz kanka

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Snowman T6nın iki katı fiyatı var ama Güvenilir bir marka istiyorsanız buyrun. İki fanlı olan modeli 850TL tek fanlı olan modeli 1000TL biraz değişik bir durum. İçerisinden MX-4 termal macunu da çıkıyor. Yanlış bilmiyorsam 10 YIL da garantisi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
Merhaba dostlar,
Dün işlemci için konu açmıştım bugün 11400f almaya karar verdim işlemciye soğutucu olarak ne önerirsiniz? Snowman T6 ultra öneriliyor sanırım en çok ama daha uygun sağlam fan bulur muyuz yoksa bu fan f/p midir? Sesli çalışmaması tercihim. Sıvı soğutucu çok pahalı ona yaklaşmam zor gibi. Ne önerirsiniz işlemciye? Kasam Performax Xercon ve soğutma konusunda problem yaşamıyorum kasada. Isınma sorunu olan bir işlemciymiş galiba.
Snowman t6 ultra ve maxtor termal macun. Ben kullanmıştım gayet iyi oluyor.

Ömer19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer
Merhaba dostlar,
Bende i5 11400 f kullanıyorum şuan soğutucu olarak bunu kullanıyorum hem cok sessiz hemde serin çalışıyor

Xanctory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku Enes Çil
Merhaba dostlar,
https://www.teknobiyotik.com/raijin...ans-islemci-sogutucu.html?ref=akakce&v=1.29.8

bunu alıp şunu eklersin:

Top Bottom