Asla bir şüpheniz olmasın kasa gerçekten efsane ekran kartı da ısınmaz asla işlemci zaten keyfi yerinde hani varya corsair delta RGB o kasadan 3 kat daha fazla hava alıyor
Asla bir şüpheniz olmasın kasa gerçekten efsane ekran kartı da ısınmaz asla işlemci zaten keyfi yerinde hani varya corsair delta RGB o kasadan 3 kat daha fazla hava alıyor
2080 superli alınmaz depolamada crucialdan uzak durun anakartta cafcaflı görünsede b550 daha yeni daha albenili bir kart kasa fanı olarak darkflash falan yazıyordu önermem hiç bilinmedik bir marka
2080 superli alınmaz depolamada crucialdan uzak durun anakartta cafcaflı görünsede b550 daha yeni daha albenili bir kart kasa fanı olarak darkflash falan yazıyordu önermem hiç bilinmedik bir marka
hocam onun tek eksisi m2nin kötü olması geri kalanı dediğim gibi yaparsanız kaymak gibi o m2 nin sağlığı acayip hızlı düşüyor bir arkadaşın 4ayda sağlığı %60 olmuş
hocam onun tek eksisi m2nin kötü olması geri kalanı dediğim gibi yaparsanız kaymak gibi o m2 nin sağlığı acayip hızlı düşüyor bir arkadaşın 4ayda sağlığı %60 olmuş
dedıklerını yaptım kanka ıste 11841 tl tuttu ana kart ekran kartı bellek sıvı sogutu herseyı daha cok guclendırdım suan ıyı gıbı oldu sıstem bence ısınmazda hatta kasa hava akısı guzele benzıyo ekran kartı 3 fanlı mıss
emınmısın kardeş bende adata su360 480 gb ssd var fortnıte warzone pugb raınbow gta 5 varda var bır suru yetıyo bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dedıklerını yaptım kanka ıste 11841 TL tuttu ana kart ekran kartı bellek sıvı sogutu herseyı daha cok guclendırdım suan ıyı gıbı oldu sıstem bence ısınmazda hatta kasa hava akısı guzele benzıyo ekran kartı 3 fanlı mıss Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ram konusunu anlamadım ben zaten ramleri kıngston hyperx 2x8 gb 16 gb ram 3600 mhz ıyı degılmı mhz fazla ?Alıntıyı görüntüle