Tesekkurler hocam bileşenleri değiştirme şansımız varmı bazı şeyleri![]()
PC HOCASI-GG30 / INTEL i5-10400F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG30 oyuncu bilgisayarı güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
![]()
TUANA YILMAZ-GG / INTEL i5-12400F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
TUANA YILMAZ-GG oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bide 550w yetermi![]()
PC HOCASI-GG30 / INTEL i5-10400F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG30 oyuncu bilgisayarı güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
![]()
TUANA YILMAZ-GG / INTEL i5-12400F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
TUANA YILMAZ-GG oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
yetmese koymazlar hocam yeterliTesekkurler hocam bileşenleri değiştirme şansımız varmı bazı şeyleri
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide 550w yetermi
Rgb ram alcaktımyetmese koymazlar hocam yeterli
5600x'e bile yetiyor
parça değiştirilmiyor gaminggen de ne değiştirmek istiyorsunuz ki
https://www.gaming.gen.tr/urun/9587...gb-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bunun rami rgbRgb ram alcaktım![]()
Bide duruma göre 1 tb hdd eklicektimyetmese koymazlar hocam yeterli
5600x'e bile yetiyor
parça değiştirilmiyor gaminggen de ne değiştirmek istiyorsunuz ki
onu kendiniz alın para ne kadar artarsa taksit o kadar biniyor farklı bir yerden alırsınız onuBide duruma göre 1 tb hdd eklicektim
Bu arada intel/amd çok önemli değilse inteli alın soğutması var ekstra para vermek zorunda kalmayınRgb ram alcaktım![]()
Yani ben şuan ekran kartsız bu sistemi aldığım fiyat: 6385TL ssd ve hddsi yok ekle 7k olsun 5kya 3060 alsam 12kya geliyor yani 5kya 3060 da kim bilir ne zaman buluruzTesekkurler hocam ben kendim toplamaya kalsam amd li sistemi daha pahalıya mı patlar
Hocam bende ekran kartı işte sıkıntı seninki gibi yoksa kendim toplayacağım bence iyi fiyata almışsınız tam piyasayı bilmedikten fiyatlariBu arada intel/amd çok önemli değilse inteli alın soğutması var ekstra para vermek zorunda kalmayın
Yani ben şuan ekran kartsız bu sistemi aldığım fiyat: 6385TL ssd ve hddsi yok ekle 7k olsun 5kya 3060 alsam 12kya geliyor yani 5kya 3060 da kim bilir ne zaman buluruz
Bunu öneririm@FPU/CACHE @İzolyÇalışanı @06ankaralı![]()
HP Pavilion TG01-2032NT (434P2EA) / AMD Ryzen 5 5600G / RTX 3060 Ti 8GB / 16 GB RAM / 512 GB M.2 SSD / Freedos Gaming Bilgisayar
Dilediğin gibi oynamaya hazır ol. Sorunsuz genişletme ve kolay yükseltmeler ile bu güçlü bilgisayar, seninle ve geleceğin oyunlarıyla uyum sağlar. Üstün eğlence, oyun ve çoklu görev deneyimi sunan güç…www.gaming.gen.tr