12-13 Bin arası laptop

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,141
Max 13 bin TL'ye laptop alacağım. Monster laptoplara bakıyorum ama şikayetçi olan çok var sanırım. Max 13 bin tl olacak şekilde öneri verebilir misiniz ?

Max 13 bin TL'ye laptop alacağım. Monster laptoplara bakıyorum ama şikayetçi olan çok var sanırım. Max 13 bin TL olacak şekilde öneri verebilir misiniz ?
Monster laptop 4 kere alıp kullanmışlığım var bazı usb girişlerinde sıkıntı çıkabiliyor ve sesi gerçekten çok az veriyor, asus veya msi önerebilirim zaten msi en baba marka ondan sonrada asus geliyor diye düşünüyorum.

Monster laptop 4 kere alıp kullanmışlığım var bazı usb girişlerinde sıkıntı çıkabiliyor ve sesi gerçekten çok az veriyor, asus veya msi önerebilirim zaten msi en baba marka ondan sonrada asus geliyor diye düşünüyorum.
Önerebileceğiniz direk bir seri var mı acaba ?

Önerebileceğiniz direk bir seri var mı acaba ?

fiyat olarakta hp nin bu serilerine pek deneme şansım olmadı ama fiyat konusunda baya iyi

fiyat olarakta hp nin bu serilerine pek deneme şansım olmadı ama fiyat konusunda baya iyi
HP laptoba kendim 8 gb ram daha eklesem garantisine bir şey oluyor mu ? Bazı laptoplar garantisini sonlandırıyor sanırım.

Geri