3060 kullanıcısı olarak kesinlikle amd al yani amd artık aldı görüyor hataymis flan boş artik rx6700ve üzeri alabilirsin12100F işlemcim var bütçe 12 bin hangi ekran kartını almalıyım kararsızım
eger 1.5k koyarsan rx7700 öneririm12100F işlemcim var bütçe 12 bin hangi ekran kartını almalıyım kararsızım
Bildiğim kadarıyla darboğaz yapıyoreger 1.5k koyarsan rx7700 öneririm
Anakartta almam lazim onu için3060 kullanıcısı olarak kesinlikle amd al yani amd artık aldı görüyor hataymis flan boş artik rx6700ve üzeri alabilirsin
o zaman 4060ti almanı oneriri m1k suan da indirimdeBildiğim kadarıyla darboğaz yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartta almam lazim onu için
Sanırım o da darboğaz yapıyor yakın zamanda işlemciyi 12400 yapsam ideal olur sanırım aklımda 3060 12 gb vardi ama kararsiz kaldim coko zaman 4060ti almanı oneriri m1k suan da indirimde
bence 3060ti alma guncel kart alıp ilerde işlemcini degistirmen daha iyi olur ek olarak cok darbogaz yapmazSanırım o da darboğaz yapıyor yakın zamanda işlemciyi 12400 yapsam ideal olur sanırım aklımda 3060 12 gb vardi ama kararsiz kaldim cok
İtopyadan almayi düşünüyorumbence 3060ti alma guncel kart alıp ilerde işlemcini degistirmen daha iyi olur ek olarak cok darbogaz yapmaz
teknobiyotikde guvenilir site oneririmİtopyadan almayi düşünüyorum
Fiziksel satış olan bı mağaza lazım çünkü bi kısmını nakit vericemteknobiyotikde guvenilir site oneririm
hangi ildesinFiziksel satış olan bı mağaza lazım çünkü bi kısmını nakit vericem