Neler Yeni

12. nesil i7 Hp Victus vs Acer Nitro

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
25k
26k
ekran kartı watt değerlerini bulamadım Acerinki 140W galiba ama ben 17.3 almak istiyordum ısınma sorunu olmasın diye ama acerde öyle bi sorun yaşamazsın diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

victus ddr5 ve rami 4800 lük çalışıyor ama victusun bu modelinin videosunu göremedim bilgim yok o yüzden

.RBO.

80+ Silver
25k
26k
ekran kartı watt değerlerini bulamadım Acerinki 140W galiba ama ben 17.3 almak istiyordum ısınma sorunu olmasın diye ama acerde öyle bi sorun yaşamazsın diyorlar

victus ddr5 ve rami 4800 lük çalışıyor ama victusun bu modelinin videosunu göremedim bilgim yok o yüzden
Acer nitro 5 seririnin soğutması sağlam kalitesi iyi alabilirsiniz yeni serisindede bunu korudularsa ki öyledir heralde kullanıcı incelemelerine bakmanızı öneririm

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
hpde 1 tb ssd var acerde 500

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Acer.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vatanda 12 taksit yok arkadaşlar acer olanın başka sitede benzer fiyatlı hali var mıdır

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Kesinlikle acer. SSD RAM yükseltilebilir. HP Omen'ın intel işlemcili laptoplar hariç mux switch özelliği bulunmamakla beraber ekran kartları da max q. Victusların ise hiçbirinde yok. Acer almanız sizin için daha iyi olur. Bu arada Vatan genellikle %15 daha pahalı satıyor. Dolar riskini göze alıp başka satıcılardan (amazon hepsiburada trendyol vb.) almanızı öneririm. Çok iyi indirim fiyatları oluyor. Ama bence o fiyata çıkacaksınız AMD'ye karşı önyargınız yoksa Delta15 almanızı tavsiye ederim.
Ekran kartının gücü ; RTX 3070 MAX Q<RX 6700M<RTX 3070Ti arasında.
İşlemcisi de i7 11800h ile aynı seviyede. F/P açısından alınması en mantıklı model delta15 olur sizin için.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Kesinlikle acer. SSD RAM yükseltilebilir. HP Omen'ın intel işlemcili laptoplar hariç mux switch özelliği bulunmamakla beraber ekran kartları da max q. Victusların ise hiçbirinde yok. Acer almanız sizin için daha iyi olur. Bu arada Vatan genellikle %15 daha pahalı satıyor. Dolar riskini göze alıp başka satıcılardan (amazon hepsiburada trendyol vb.) almanızı öneririm. Çok iyi indirim fiyatları oluyor. Ama bence o fiyata çıkacaksınız AMD'ye karşı önyargınız yoksa Delta15 almanızı tavsiye ederim.
Ekran kartının gücü ; RTX 3070 MAX Q<RX 6700M<RTX 3070Ti arasında.
İşlemcisi de i7 11800h ile aynı seviyede. F/P açısından alınması en mantıklı model delta15 olur sizin için.
işlemciyi daha önemli görüyorum şahsen ana amacım oyun olmadığı için bu yüzden 12. nesil i7 tercih edeceğim değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Salih Akçin
25k
26k

kararınıza karışmak istemem ama acerin tasarımı kötü gözüküyo arka kapak falan, hp bu konuda iyi, hp de ki tek sorun screeb wobbling yani ekran sallanması, 7 24 oyun oynarım dışarı götürmem diyorsanız Acer alın ama dışarda bi kütüphanede veya ofiste hp cok daha şık ve sade duracaktır

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
kararınıza karışmak istemem ama acerin tasarımı kötü gözüküyo arka kapak falan, hp bu konuda iyi, hp de ki tek sorun screeb wobbling yani ekran sallanması, 7 24 oyun oynarım dışarı götürmem diyorsanız Acer alın ama dışarda bi kütüphanede veya ofiste hp cok daha şık ve sade duracaktır
kanka alalı 20 gün oldu ya nerdeyse acer ı :D teşekkürler yorumun için yine de

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
kanka alalı 20 gün oldu ya nerdeyse acer ı :D teşekkürler yorumun için yine de
İyi ki Victus almamışsınız bu bütçeye güzel bir cihaz almışsınız. Hayırlı olsun hocam. Max-P ve MUX avantajı var cihazın fakat Ekran konusunda aynı şeyleri söyleyemeyeceğim ne yazık ki. Bu fiyatlarda alternatif olarak T7 v20.4 bakılabilir işlemcisi 1 nesil geride kalıyor fakat, MUX ve 3060 Max-P avantajı var tercih artık kullanıcıda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,055,487
Üyeler
167,665
Son üye
emirhanate