120-144hz 1ms Bütçe dostu monitör önerisi

Reaksiyon skoru
14
Başlıkta olduğu gibi 120 ila 144 hz arasi monitör bakıyorum 1ms olsa iyi olur önerileriniz varmı bütçem 3k

Hocam r24e sıkıntı olabilir. 2 kere aldım 2side sorunlu cıktı. İlk aldım iadeye gonderdim geldi yine bozuk cıktı. hdmi display port arasında gecis yaparken siyah ekranda kaldı
İkisinde de sorun yaşamanız sistemle alakalı bir sıkıntıya işaret ediyor. Bu monitörü kullanan bir sürü kullanıcı var, bir kaç aydır satışta ve bir çok kişinin yorumunu okudum. Siz hariç 1 kişinin bile böyle bir sorun yaşadığını görmedim.

Yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla intel arc a750 gpu'yu yeni almışsınız ve sorun yaşadığınız açıkça gözüküyor.

Sizin sistemle alakalı bir sorun gibi geldi bana. Sürücü sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Başka bir gpu denemenizi öneririm.

İkisinde de sorun yaşamanız sistemle alakalı bir sıkıntıya işaret ediyor. Bu monitörü kullanan bir sürü kullanıcı var, bir kaç aydır satışta ve bir çok kişinin yorumunu okudum. Siz hariç 1 kişinin bile böyle bir sorun yaşadığını görmedim.

Yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla intel arc a750 gpu'yu yeni almışsınız ve sorun yaşadığınız açıkça gözüküyor.

Sizin sistemle alakalı bir sorun gibi geldi bana. Sürücü sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Başka bir gpu denemenizi öneririm.
Hocam gpu ile ilgili sorun olamaz. Yeni almadim ekran kartını 1 2 yıl olucak. Bilgisayar ekran kartını okunumuyordu driver ile çözüldü ki eski monitörüm çalışıyor. Bu akşam farklı bir sistemde denicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,902
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri