- Bütçe
- 1400
Bahsettiğim bütçe aralığında mesh bir kasa arıyorum fakat karar veremedim. Anakart olarak ATX kullanıyorum. Önceliğim Mesh olması ve kablolaması güzel olan bir kasa olması. Aşağıda ki kasalardan belirttiğim bütçe aralığında daha iyi olan bir kasa var ise önerilerinizi bekliyorum eğer yok ise aşağıdakilerden en mantıklı olan seçim hangisi olur?
Aklımda ki kasalar:
Aklımda ki kasalar:
XPG VALOR AIR Temperli Cam Mid-Tower Beyaz Gaming Bilgisayar Kasası Uygun Fiyatları ile Tebilonda
XPG Marka XPG VALOR AIR Temperli Cam Mid-Tower Beyaz Gaming Bilgisayar Kasası Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
www.tebilon.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Silverstone Fara R1 V2 White 1x12cm Fanlı, Tempered Glass Yan Panel, Mesh Ön Panel, Beyaz ATX Bilgisayar Kasası (Dikey Ekran Kartı Desteği) (SST-FAR1W-G-V2) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler : Renk Beyaz Gövde Malzemesi Çelik, Temperli Cam Ön Panel Malzemesi Plastik Ön Panel Anakart Desteği ATX (12" x 11"), Mikro-ATX (9,6" x...
www.teknobiyotik.com
Dark DKCHMAXV12 Powersiz Maxima V12 4X Argb Fanlı Oyun Bilgisayar Kasası Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Dark DKCHMAXV12 Powersiz Maxima V12 4X Argb Fanlı Oyun Bilgisayar Kasası Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com