Neler Yeni

Çözüldü✓ 1200-1400 TL Kasa Önerisi

supdelux

80+
Bütçe
1400
Bahsettiğim bütçe aralığında mesh bir kasa arıyorum fakat karar veremedim. Anakart olarak ATX kullanıyorum. Önceliğim Mesh olması ve kablolaması güzel olan bir kasa olması. Aşağıda ki kasalardan belirttiğim bütçe aralığında daha iyi olan bir kasa var ise önerilerinizi bekliyorum eğer yok ise aşağıdakilerden en mantıklı olan seçim hangisi olur?

Aklımda ki kasalar:

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Bu kasayı da gördüm fakat v12 ile aralarında ki farkı tam anlayamadım. Ön panel fanları daha büyük fakat diğer v12 ile farkı nelerdir?
V20, V12'ye göre daha güncel bir model. Ön paneldeki kasa fanlarının boyutu gibi ufak farklar mevcut. Gönül rahatlığıyla V20 tercih edebilirsiniz.

supdelux

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
V20, V12'ye göre daha güncel bir model. Ön paneldeki kasa fanlarının boyutu gibi ufak farklar mevcut. Gönül rahatlığıyla V20 tercih edebilirsiniz.
Bugün elime ulaştı. Şimdi montaj bitti, gerçekten kasadan fiyatına göre kalite fışkırıyor. Middle Tower olmasına rağmen sanki Full Tower kasa gibi kocaman ve ferah bir kasa. Sıvı soğutucu olarak en kral soğutucuyu hem öne hem de üste (İsteğinize göre) istediğinizi takarsınız çünkü büyük bir boşluk bırakılarak kalın sıvı soğutmalar için yer açılmış. Kablolaması o kadar rahat ki umursamadan yaptığım halde kasanın içinde gözüken kablo yok denecek kadar az. Bu bütçe civarlarında alacak arkadaşlara öneririm, size de öneriniz için tekrardan teşekkür ederim hocam. :)

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Bugün elime ulaştı. Şimdi montaj bitti, gerçekten kasadan fiyatına göre kalite fışkırıyor. Middle Tower olmasına rağmen sanki Full Tower kasa gibi kocaman ve ferah bir kasa. Sıvı soğutucu olarak en kral soğutucuyu hem öne hem de üste (İsteğinize göre) istediğinizi takarsınız çünkü büyük bir boşluk bırakılarak kalın sıvı soğutmalar için yer açılmış. Kablolaması o kadar rahat ki umursamadan yaptığım halde kasanın içinde gözüken kablo yok denecek kadar az. Bu bütçe civarlarında alacak arkadaşlara öneririm, size de öneriniz için tekrardan teşekkür ederim hocam. :)
Bana da başka bir hocamız önermişti, gerçekten çok memnunum. Güle güle kullanın, hayırlı olsun. :)

Top Bottom