Öneri 12000-14000 Arası Ekran kartı önerisi

hayırlı olsun şimdiden
Hocam kartı bugün alıcağım gibi bu iki model var alattakinde taksit olduğu için onu almam gerek büyük ihtimalle çok fark olurmu.
1746464025294.webp

Kasan iyi hava alıyor mu hava akışı kötü olursa MSI Mech modelleri biraz fazla ısınabiliyor. Hatta iyi bile olsa biraz sıcak çalışan bir model.

Kasan iyi hava alıyor mu hava akışı kötü olursa MSI Mech modelleri biraz fazla ısınabiliyor. Hatta iyi bile olsa biraz sıcak çalışan bir model.
kasa dark gt 31 cm e kadar destekliyor büyük kart takınca kasanın yarısı yok oluyor zaten çok fark olmaz ise msi alıcağım gibi hangisi daha iyi model

2. El RX 7700XT en iyi seçim olur.

Arkadaşların dediği gibi daha güncel bir kart almanı tavsiye ederim bekleyebilirsin yeni kartları ya da 7700XT en iyi seçenek olur ufak bir bütçe daha çıkartabilirsen ilerisi için bir düşünceye de girmemiş olursun. İki modelinde baktığımda soğutma olarak çok da iyi olduğunu söyleyemem. Acil gerekli ise en iyi seçenek olarak bende 7700XT almanı öneririm.

2. El RX 7700XT en iyi seçim olur.
hocam %10 küsür fark için ikinci ele girişesim yok herkes elden satıyor olduğum bölgede satanda yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşların dediği gibi daha güncel bir kart almanı tavsiye ederim bekleyebilirsin yeni kartları ya da 7700XT en iyi seçenek olur ufak bir bütçe daha çıkartabilirsen ilerisi için bir düşünceye de girmemiş olursun. İki modelinde baktığımda soğutma olarak çok da iyi olduğunu söyleyemem. Acil gerekli ise en iyi seçenek olarak bende 7700XT almanı öneririm.
hocam 2. elde olduğum bölgede hiç kart yok birde taksitle alıcağım için mecburen 0 alıyorum

hocam %10 küsür fark için ikinci ele girişesim yok herkes elden satıyor olduğum bölgede satanda yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 2. elde olduğum bölgede hiç kart yok birde taksitle alıcağım için mecburen 0 alıyorum
Ben zaten sıfır olarak söyledim 15 bine 6750XT almak yerine 17-18 bin arası fiyatlara 7700XT önerdim. Mantıksal olarak baktığında zaten aldığın performans farkı ile ödediğin fazla miktarı kullandığın süre boyunca kapatmış olacaksın.

Alınabilir ama kartın ve kasanın ölçülerine bakıp sığdığından emin olmayı unutma.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bedi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,922
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri