Ego.morior
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
hayırlı olsun şimdideno kadar bekleyemem gibi yinede teşekkürler.
bütce çıkmaz gibi rx 6750xt alıcağım gibi teşekkürler
hayırlı olsun şimdideno kadar bekleyemem gibi yinede teşekkürler.
bütce çıkmaz gibi rx 6750xt alıcağım gibi teşekkürler
soğutma gibi farkları olur bi bakmak lazımHocam kartı bugün alıcağım gibi bu iki model var alattakinde taksit olduğu için onu almam gerek büyük ihtimalle çok fark olurmu.Alıntıyı görüntüle
Kasan iyi hava alıyor mu hava akışı kötü olursa MSI Mech modelleri biraz fazla ısınabiliyor. Hatta iyi bile olsa biraz sıcak çalışan bir model.
kasa dark gt 31 cm e kadar destekliyor büyük kart takınca kasanın yarısı yok oluyor zaten çok fark olmaz ise msi alıcağım gibi hangisi daha iyi modelKasan iyi hava alıyor mu hava akışı kötü olursa MSI Mech modelleri biraz fazla ısınabiliyor. Hatta iyi bile olsa biraz sıcak çalışan bir model.
hocam %10 küsür fark için ikinci ele girişesim yok herkes elden satıyor olduğum bölgede satanda yok2. El RX 7700XT en iyi seçim olur.
hocam 2. elde olduğum bölgede hiç kart yok birde taksitle alıcağım için mecburen 0 alıyorumArkadaşların dediği gibi daha güncel bir kart almanı tavsiye ederim bekleyebilirsin yeni kartları ya da 7700XT en iyi seçenek olur ufak bir bütçe daha çıkartabilirsen ilerisi için bir düşünceye de girmemiş olursun. İki modelinde baktığımda soğutma olarak çok da iyi olduğunu söyleyemem. Acil gerekli ise en iyi seçenek olarak bende 7700XT almanı öneririm.
Ben zaten sıfır olarak söyledim 15 bine 6750XT almak yerine 17-18 bin arası fiyatlara 7700XT önerdim. Mantıksal olarak baktığında zaten aldığın performans farkı ile ödediğin fazla miktarı kullandığın süre boyunca kapatmış olacaksın.hocam %10 küsür fark için ikinci ele girişesim yok herkes elden satıyor olduğum bölgede satanda yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 2. elde olduğum bölgede hiç kart yok birde taksitle alıcağım için mecburen 0 alıyorum
bütce o kadar çıksa hocam alacamda bir bakayım çıkabilirsem alırım belki encoder çekirdeği içinde alasım var bakacağım teşekkürlerBen zaten sıfır olarak söyledim 15 bine 6750XT almak yerine 17-18 bin arası fiyatlara 7700XT önerdim.
güzel alınır kasana sığıyor mu ona bak sadece@lastdance @Ego.morior @Devilll20 hocam attığım model nasıl taksitle aldığım için bütceyi biraz yükselttim başka model varmıdır