- Konu Sahibi Konu Sahibi
peki gıgabayte yada galax alcam gıgabayte gaming oc modeli sizce hangisi alınmalıRog strix e gerek olmadığını düşünüyorum.Bu markalar da seni üzmez özellikle Galax.
peki gıgabayte yada galax alcam gıgabayte gaming oc modeli sizce hangisi alınmalıRog strix e gerek olmadığını düşünüyorum.Bu markalar da seni üzmez özellikle Galax.
Şahsen ben Galax alırdım.peki gıgabayte yada galax alcam gıgabayte gaming oc modeli sizce hangisi alınmalı
Galax Rtx 2070 süper ex gamer blackpeki gıgabayte yada galax alcam gıgabayte gaming oc modeli sizce hangisi alınmalı
Galax Rtx 2070 süper ex gamer black
![]()
Galax RTX2070 Super EX Gamer Black Edition 8GB 256Bit GDDR6 RTX 2070 Super Ekran Kartı (27ISL6MDW0BG) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bu kartta çok iyi.![]()
Galax RTX2070 Super WTF Work The Frames Edition 8GB 256Bit GDDR6 RTX 2070 Super Ekran Kartı (27ISL6MD49ES) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
bu mu yoksa bu mu https://www.teknobiyotik.com/gigaby...-super-ekran-karti-gv-n207sgaming-oc-8gc.htmlGalax Rtx 2070 süper ex gamer black
![]()
Galax RTX2070 Super EX Gamer Black Edition 8GB 256Bit GDDR6 RTX 2070 Super Ekran Kartı (27ISL6MDW0BG) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
bu da olabilir hangisi daha kaliteli ve fazla performanslıdırBu kartta çok iyi.
Galax hem daha iyi hem RGB dolu.
FPS farkı olmaz galax daha iyidir.bu mu yoksa bu mu https://www.teknobiyotik.com/gigaby...-super-ekran-karti-gv-n207sgaming-oc-8gc.html
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu da olabilir hangisi daha kaliteli ve fazla performanslıdır
250+ rog strıx var ona ne dersinGalax hem daha iyi hem RGB dolu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
FPS farkı olmaz galax daha iyidir.
Diğer bileşenlere az kalır bu sefer bir yerden 250 kısmak zorunda kalırsın ama butceni arttirsan oda olur.250+ rog strıx var ona ne dersin
pekiDiğer bileşenlere az kalır bu sefer bir yerden 250 kısmak zorunda kalırsın ama butceni arttirsan oda olur.
peki ınno3d alınır mı aynı fiyataDiğer bileşenlere az kalır bu sefer bir yerden 250 kısmak zorunda kalırsın ama butceni arttirsan oda olur.
İchill 3x ultra olan modeli mı?peki ınno3d alınır mı aynı fiyata