Maceraya gerek yok. Sıcak çalışan işlemci değil. Normal fan yeterli. Hatta kasa mesh ise stok fanı bile yeterli12400f h610m uyumlu sıvı soğutucu arıyorum 3-4k arası bütçe var
sıcaklarda lazım oluyor ya kasa mesh değil dar kasanın durduğu yerMaceraya gerek yok. Sıcak çalışan işlemci değil. Normal fan yeterli. Hatta kasa mesh ise stok fanı bile yeterli
Sıvı soğutma o işlemci için değmez bence paranıza yazık. Ortalama kule tipi işinizi görürsıcaklarda lazım oluyor ya kasa mesh değil dar kasanın durduğu yer
ileride işlemci değiştirsem de kullanacağım için almayı düşünüyorum tavsiyen var mıSıvı soğutma o işlemci için değmez bence paranıza yazık. Ortalama kule tipi işinizi görür
Sıvı soğutma hocam erken bozulan ürünler ve pahalı ürünler yine de siz bilirsiniz. Tercih meselesiileride işlemci değiştirsem de kullanacağım için almayı düşünüyorum tavsiyen var mı
ileride işlemci değiştirsem de kullanacağım için almayı düşünüyorum tavsiyen var mı
phantom spirit alın o halde.ileride işlemci değiştirsem de kullanacağım için almayı düşünüyorum tavsiyen var mı