1250-1600 TL 2.EL TELEFON

Mihrak

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
1500
Merhaba arkadaşlar öğrenciyim telefon değiştirmem lazım ama pek bir bütçem yok. Bu fiyata alıcağım telefondan hayır gelmez ama yapcak bişi yok. Fotoğraf çekmeyi seven biriyim bu yüzden ona göre tavsiye verirseniz sevinirim. Ben Huawei Mate 20 Lite düşündüm kamera depolama açısından sizc bu fiyat aralığında hangi telefon daha iyi (2. El) ve eğer varsa kaçırma dediğin fiyatlar sahibinden de ya da Letgo da linkleriyle beraber atarsanız sevinirim. İstanbulda yaşıyorum. Herkese iyi günler....:blobdance:

M20 olabilir.

GM9 Pro kullanıyorum Custom Rom Android 11 kullanıyorum fişek gibi oldu cihaz tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar öğrenciyim telefon değiştirmem lazım ama pek bir bütçem yok. Bu fiyata alıcağım telefondan hayır gelmez ama yapcak bişi yok. Fotoğraf çekmeyi seven biriyim bu yüzden ona göre tavsiye verirseniz sevinirim. Ben Huawei Mate 20 Lite düşündüm kamera depolama açısından sizc bu fiyat aralığında hangi telefon daha iyi (2. El) ve eğer varsa kaçırma dediğin fiyatlar sahibinden de ya da Letgo da linkleriyle beraber atarsanız sevinirim. İstanbulda yaşıyorum. Herkese iyi günler....:blobdance:

GENERAL MOBILE GM 21 alabilirsin 300 TL daha ekleyip.​

bu bütçede kaçak telefonlara yönelmeni öneririm

Hocam şöyle bir ilanla ilgili yorumlarınız nedir makbuz falan ne işe yarıyo

Ekler

• Screenshot_20211212-123752.png
    Screenshot_20211212-123752.png
    193.1 KB · Hit: 52
2. El Samsung A9 2018 bulabilirsin belki, ben kullanıyorum ve çok memnunum.

Daha önce xiaomi red mi note 8 64gb kullandım. Onu da 1600-1700 civarı veriyorlar. Onlara da göz atabilirsin.

Geri