RimuruTempestttttt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
Soru baslikta
Aslinda general mobile almak istemiyorum vestel falanGm9 pro
Gm de alma vestelde alma o fiyata xiaomi ve huawei nin telefonlarına bakman daha iyi olur.Aslinda general mobile almak istemiyorum vestel falan
Ne önerirsin?Gm de alma vestelde alma o fiyata xiaomi ve huawei nin telefonlarına bakman daha iyi olur.
Ne önerirsin?
P smart daha güzel gibi![]()
Xiaomi Redmi 7A 32 GB Mavi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi 7A 32 GB Mavi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Xiaomi Redmi 7A 32 GB Mavi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Huawei P Smart (2019) 64 Gb Huawei Türkiye Garantili Cep Telefonu - 1,321.63 TL + KDV
Huawei P Smart (2019) 64 Gb Huawei Türkiye Garantili Cep Telefonu Huawei · P Series · Android · Ekran Boyutu: 6,2 inç · Yüz Tanıma · Parmak İzi Tarayıcı · 4G LTE · Pil Ömrü: 43 saat · 160 gram · T-mobileToplu satış yapılmaktadır. adetli satın almak gerekmektedir.,www.senkar.net
![]()
Honor 8s 32 Gb Mavi Cep Telefonu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Honor 8s 32 Gb Mavi Cep Telefonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İnan varya fiyat listesini açınca oha dedim fiyatlara nolmuş yav 1200 tl lik telefon 1700 tl olmuş bayadır telefon fiyatlarına bakmıyordum şaşırdım.P smart daha güzel gibi
oppo a5s 32 gb gayet tadında bir telefon bütçeye göreSoru baslikta