Fuma 2 alınabilir. Ancak LGA 1700 montaj kitini de istemeniz gerekiyor.Arkadaşlar 12600KF için hava soğutma öneriniz var mı? F/P
Hocam 10600KF için 120 mm sıvı soğutma aldım sıcaklık 100 dereceden boşta 30 dereceye oyunda 55 e düştü 60'ın üstüne çıkmıyor artık. Bütçeniz varsa sıvı soğutmaya yönelin derim. 240 mm yeterli olur diye düşünüyorum 120 mm yeterli olmaz.Arkadaşlar 12600KF için hava soğutma öneriniz var mı? F/P
Anladım sen bilirsin, bütçen nedir?Ocsiz kullanacağım hocam. Hava soğutma düşünüyorum öneriniz var mıdır ?
Cooler Master Hyper 212 Spectrum Rainbow var Sinerji'de onu al bi de link bırakıyorum bu braketi al yoksa takamazsın.600 civarı hocam.
Bende alicam hocam id cooling se 224 xt mi ne ondan alicam baya f p urunuOcsiz kullanacağım hocam. Hava soğutma düşünüyorum öneriniz var mıdır ?
Bu braketle fuma2 kullanabilir miyim hocam?Cooler Master Hyper 212 Spectrum Rainbow var Sinerji'de onu al bi de link bırakıyorum bu braketi al yoksa takamazsın.
![]()
Cooler Master İntel LGA 1700 Kit - PttAVM
Cooler Master İntel LGA 1700 Kit ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025www.pttavm.com
Hayır, olmaz bu Cooler Master'in kiti, her markanın kendi kiti var linkini bırakıyorum bundan bulacaksın.Bu braketle fuma2 kullanabilir miyim hocam?