Neler Yeni

Android 13-14k civari telefon onerileri

Sanrı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Selim Çelik
Bütçe
14000
Arkadaslar merhaba. 1 ay sonra yurtdisindan turkiyeye donus yapicam. Yurtdisindan telefon getirmek ayfon harici pek avantajli olmadigi icin turkiyede 13-14k civari min 128 gb hafizasi olan akacak bir android telefon bakiyorum. Ekrani da biraz buyuk olursa guzel olur. Haricinde pek telefonla isim yok aksin vs yeter bana. Onerileriniz varsa acigim simdiden tesekkurler.

şahin doğan

80+ Platinum
Stok bulabilirsen Realme GT 2 Pro.

Sanrı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Selim Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok bulabilirsen Realme GT 2 Pro
Bulamazsam en iyi alternatifi nedir? Fiyat oynasa problem olmaz 2k ya kadar. Sadece telefona cok para vermek istemiyorum durmadan kullandigim bi sey olmadigindan.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Sahibinden de realme gt2 pro satanlardan kapalı kutu al geç o fiyata daha iyisi gelmes

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
Poco x5 pro işinizi rahatlıkla görecektir, geçen aylarda,abimgil aldı,zarif şık ve yağ gibi akıyor cihaz almışken 256 gb olsa fena olmaz

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,408
İsim
Hacı
Yurtdışından Mi 11 ultra alabilirsiniz.

watchd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
K B
Xiaomi 12 alabilirsin şuan kullanıyorum amiral gemisi çok iyi bir cihaz BENCE

Sanrı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Selim Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi 12 alabilirsin şuan kullanıyorum amiral gemisi çok iyi bir cihaz BENCE
FIyati biraz ucuk gibi. Gemide oldugum icin her siteye erisimim yok ve internetim yavas ama 27k gibi bi sey gordum 256 gb fiyatina. 2 kati butcemin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtdışından Mi 11 ultra alabilirsiniz.
AU fiyati 1000-1100 AUD civari. Turkiyedeki 6k isletme bedeli olmasa dusunulebilirdi ama su 6k her seyden caydiriyor beni. O yuzden trden alma taraftariyim

Poco x5 pro işinizi rahatlıkla görecektir, geçen aylarda,abimgil aldı,zarif şık ve yağ gibi akıyor cihaz almışken 256 gb olsa fena olmaz

Inceleyecegim. Tesekkur ederim.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
FIyati biraz ucuk gibi. Gemide oldugum icin her siteye erisimim yok ve internetim yavas ama 27k gibi bi sey gordum 256 gb fiyatina. 2 kati butcemin

AU fiyati 1000-1100 AUD civari. Turkiyedeki 6k isletme bedeli olmasa dusunulebilirdi ama su 6k her seyden caydiriyor beni. O yuzden trden alma taraftariyim

Inceleyecegim. Tesekkur ederim.
Poco X5 Pro 5G bence bu fiyat bandında piyasada en f/p cihaz olabilir. Bende yeni aldım memnunum. 2 Tane beğenmediğim noktası var, kasa full plastik ve kamera da OIS yok bunların dışında gerisi gayet çiçek.

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
Arkadaslar merhaba. 1 ay sonra yurtdisindan turkiyeye donus yapicam. Yurtdisindan telefon getirmek ayfon harici pek avantajli olmadigi icin turkiyede 13-14k civari min 128 gb hafizasi olan akacak bir android telefon bakiyorum. Ekrani da biraz buyuk olursa guzel olur. Haricinde pek telefonla isim yok aksin vs yeter bana. Onerileriniz varsa acigim simdiden tesekkurler.
Apple getirmekte hala çok mantıklı çok değişen bir durum olmadı.Android tarafından mi11 ultura öneririm

Sanrı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Selim Çelik
Apple getirmekte hala çok mantıklı çok değişen bir durum olmadı.Android tarafından mi11 ultura öneririm
Apple gereksiz pahali buldugum bir telefon. Zaten pek kullanmadigim bir esyaya asiri para vermek mantikli gelmiyor. Mi Ultra - Poco x5 ve realme gt2 pro arasinda bir ucgende karar verecegim gibi duruyor. Tavsiyeniz icin tesekkurler.

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Arif Dağcı
Apple gereksiz pahali buldugum bir telefon. Zaten pek kullanmadigim bir esyaya asiri para vermek mantikli gelmiyor. Mi Ultra - Poco x5 ve realme gt2 pro arasinda bir ucgende karar verecegim gibi duruyor. Tavsiyeniz icin tesekkurler.
Hocam hangi ülkeye gideceğinize bağlı olarak değişir ama iphone 13 14 ila 17 k arasına geliyor tam sizin bütçeye yani değerlendirilebilir.

Top Bottom