Bence ekran kartı ve işlemci yeterli satın alıcağım sanırım 1.5 yıldır bilgisayar arıyorum belki kalitesiz parçalar var ama mutlaka değiştirilebilir sonuçta ekran kartını bozacak kadar kalitesiz değiller ne düşünüyorsunuz
1080P'de darboğaz yapacağını belirteyim, 2K monitörünüz var ise sorun yok.Bence ekran kartı ve işlemci yeterli satın alıcağım sanırım 1.5 yıldır bilgisayar arıyorum belki kalitesiz parçalar var ama mutlaka değiştirilebilir sonuçta ekran kartını bozacak kadar kalitesiz değiller ne düşünüyorsunuz
İşlemci ve ekran kartı dışında cidden kaliteli bir sistem değilBence ekran kartı ve işlemci yeterli satın alıcağım sanırım 1.5 yıldır bilgisayar arıyorum belki kalitesiz parçalar var ama mutlaka değiştirilebilir sonuçta ekran kartını bozacak kadar kalitesiz değiller ne düşünüyorsunuz
Bence alınmaz 3070 li sistemi en azından daha iyiydiBence ekran kartı ve işlemci yeterli satın alıcağım sanırım 1.5 yıldır bilgisayar arıyorum belki kalitesiz parçalar var ama mutlaka değiştirilebilir sonuçta ekran kartını bozacak kadar kalitesiz değiller ne düşünüyorsunuz
Çok ciddi bir darboğaz yapacağını düşünmüyorum1080P'de darboğaz yapacağını söyleyeyim, 2K monitörünüz var ise sorun yok.
1080p de abartılacak bir darboğazı yok ama zaten bu kartı 2k da kullanmak gerek1080P'de darboğaz yapacağını söyleyeyim, 2K monitörünüz var ise sorun yok.
Videoda Levon Abi'de 2K'da oynanmasını öneriyor.Çok ciddi bir darboğaz yapacağını düşünmüyorum
Zaten 3070ti 2k ekran kartı ama eğer 1080pde oynayacaksa 2k monitörü yoksa acayip ciddi bir sıkıntı çekmez 5600x idare edebilir ama en doğru tercih tabii ki 3070ti ya 2k yakışırVideoda Levon Abi'de 2K'da oynanmasını öneriyor.
Eğer kasa sıvı soğutucu ve anakart o değişecek bütçen varsa alabilirsin ilerleyen zamanlarda yavaş yavaş değiştirirsin ama psuyu hızlıca değiştirmeye çalışan bu sisteme o PSU yazik2k monitör de alacağım yakın zamanda şu an biraz acelem olduğundan benim için en mantıklısı bu sanırım sonuçta video da bi bozukluk yok sistem çalışıyorsa sorun yok
biraz iş için acelem var diyebilirim bu yıl bitmeden kasayı sıvı soğutucuyu ve anakartı değiştirebilirim sizce olmaz mı
GamePower mı kaçın abi kaçın ben bu markanın hiç bir şeyine güvenmiyorum.
GamePower mı kaçın abi kaçın ben bu markanın hiç bir şeyine güvenmiyorum.