13.999 TL’ye RTX 3070li Sistem! [Modart M1]

Bu fp sistemler stokta kalan veya stokta fazla olanları kullanarak oluyor yani fiyat uyguna gelsin diye anlaşma yapılıyor kâr amacı azalıyor ve biz oyunculara sunuluyor diye biliyorum o yüzden parçalar bu şekilde olmuş olabilir
Orası öyle kalan parçaları ucuza veriyor itopya mesela anakart ram ve SSD öyle
İtopyadan sistem çıkaranların %90 silicon power ram kullanıyor çünkü satamiyor itopya aynı şekilde diğer parçalarda öyle

İtopyadan sistem çıkaranların %90 silicon power ram kullanıyor çünkü satamiyor itopya aynı şekilde diğer parçalarda öyle
Evet çünkü çok pahalı fiyatı diğerlerine göre birsuru alternatif oluyor cuma indiriminde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama dediğin gibi güzel bir beyaz kasa isterdim

Evet çünkü çok pahalı fiyatı diğerlerine göre birsuru alternatif oluyor cuma indiriminde

Ama dediğin gibi güzel bir beyaz kasa isterdim
Ekran kartı modeli çok güzel ama o sistemin görünüşüne olmamış

Ben neyi düşünüyorsam aldım ztn 3070ti gamerocklu toughramli 😂

Ekran kartı modeli çok güzel ama o sistemin görünüşüne olmamış
2.el de satarsın aslında almış olsaydın

Ben neyi düşünüyorsam aldım ztn 3070ti gamerocklu toughramli 😂

2.el de satarsın aslında almış olsaydın
Bende 3070 ti bekliyorum fiyatların inmesini

Vardı diyorum cahil misin hem neredeyse gaming gecesinde her haf
ta 9500 iniyor
Naparsan yap sistemi aliyon mu almiyon umrumda değil fiyatı çok iyi hadi al
Ben yok demiyorum 1 2. İse cahil sensin ben değilim yazdığım cümleyi anlamamışsın daha gaming gecesi dışındaki ekran kartlarını kastettim 3

Ben yok demiyorum 1 2. İse cahil sensin ben değilim yazdığım cümleyi anlamamışsın daha gaming gecesi dışındaki ekran kartlarını kastettim 3
İnventusda vardi dedim ama şuan stoğu yok anladın mı gaming gecesi dışında oluyor

9.1kya 3070ti var amazonda işte veya 10.5kya abdullah abinin attığı
Onun dışındakileri diyorum bunlar olabilecek şeyler ama bunlar olmasaydı alacağınız fiyat belli arkadaşlar bunu sadece o gün için yorumluyo bu ındirim olmasaydı gayet iyi pc dencekti adı üstünde fiyat perfonmas bir sistem bazıları orta olacak tabii ki fiyat perfonmas sistem yapmasaydı en kaliteli parçaları kullanırdı zaten ( senlik bir durum yok genel olarak dedim )

İnventusda vardi dedim ama şuan stoğu yok anladın mı gaming gecesi dışında oluyor
Bunlar her gün mü oluyo sanıyosun bunlar olabilecek şeyler adam cuma günü girer gaming gecesine bakar fiyatı uygun ise alır

Onun dışındakileri diyorum bunlar olabilecek şeyler ama bunlar olmasaydı alacağınız fiyat belli arkadaşlar bunu sadece o gün için yorumluyo bu ındirim olmasaydı gayet iyi pc dencekti adı üstünde fiyat perfonmas bir sistem bazıları orta olacak tabii ki fiyat perfonmas sistem yapmasaydı en kaliteli parçaları kullanırdı zaten ( senlik bir durum yok genel olarak dedim )

Bunlar her gün mü oluyo sanıyosun bunlar olabilecek şeyler adam cuma günü girer gaming gecesine bakar fiyatı uygun ise alır
Yarın bak yine 3070ti gelecek ekran kartı alacak kişinin de bir hafta bekleyebileceğini düşünüyorum

Alanlara hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,075
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri