emrreii
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 43
- İsim
- Emre İnci
Arkadaşlar öncelikle para konusunda çok şükür ikisine de gücüm yetiyor amma ve lakin biraz araştırdığımda gördüğüm, majör farklılıklar olmamasına rağmen majjjörrr bir fiyat farkı var. Bir yandan almışken iyisini alayım diyorum bir yandan birazcık iyisini alacağıma hatrı sayılır bir meblağ cebimde mi kalsın acaba diyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Belki dışardan yanlış değerlendirmelerim vardır bilemiyorum doğrusu. Tecrübesi olanlar aydınlatabilir mi?
Kullanım amaçlarım arasında büyük yazılım, mühendislik vs öne çıkan bir durumum yok aşırı oyun oynayan birisi de değilim dümdüz kullanıcıyım.
Not: Şuan yurtdışındayım bu iki modeli de Dubai’den alabilirim. 12 minide karar kılarsam duruma göre Türkiye’ye döndüğümde de alabilirim.
Kullanım amaçlarım arasında büyük yazılım, mühendislik vs öne çıkan bir durumum yok aşırı oyun oynayan birisi de değilim dümdüz kullanıcıyım.
Not: Şuan yurtdışındayım bu iki modeli de Dubai’den alabilirim. 12 minide karar kılarsam duruma göre Türkiye’ye döndüğümde de alabilirim.