Neler Yeni

"13 şehitten sosyal medya mecraları sorumludur"

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Dostum neyi anlamıyorsun? İnsanlar heryerde bunu duyunca gerçek bir şey gibi algılıyorlar, kimse hükümeti eleştirmiyor.
Algılamasınlar. Bana ne?
Ben mi istedim böyle algılasınlar diye?
Zamanında konuşmak yerine oylarını adam gibi verselerdi de konuşma hakları olsaydı.
Bunlara müstehak.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
@Mehmet Yılmaz
Hakaret etmeden bile uyarı alıyordum.
Eleştirdiğin kısma sende dahilsin çünkü insanlar rleştirince ‘silivri soğuktu moruq’ diyenlerdensin. Şimdi ülkenin haline bak be ben nasıl bir malım diye düşün
bu çocuga da uyarı gelir umarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eyv.
Agalar beni etiketlemeyin.
Bir espri yaptık belli ki anlaşılmamış.
Bu esprinin ortaya çıkma sebebi ben değilim. Zamanında sizin de büyüklerinizin yaptığı bir hata bu.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Silivri soğktur esprisi eskiden komikti artık komik değil. Artık acı veriyor. Gerçi bana göre böyle size göre nasıl bilemem. Ama artık eleştiren insanların Silivri’ye gitmesini normalleştirmeyin!
Bu en başından beri zaten üzücü bir mizah unsuruydu. Bize bu cümleyi kurduranlar utansın. Onlarda artık her kimse... Bir ülkede eleştiren insanların içeri girmesi...

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sosyal medyayı ele geçiremeyince, şimdide kötülüyor :d

alex jensen

80+ Silver
"Bu kardeşlerimizi nasıl bu teröristlerin elinden kurtaracağız hep bunun hesabını yaptık, çok uğraştık. Terör örgütlerinin propaganda aygıtlarına dönüşen sosyal medya mecraları, hepiniz 13 silahsız masum insanın alçakça infazından sorumlusunuz"

- Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan söyledi bu sözü.

Ne düşünüyorsunuz? Ben "ne alaka" diyorum kendi kendime.
kardeşim koronada miting yapıyoruz tıklım tıklım ama esnafın dükkanı kapalı 13 şehit vermişiz ve ben gülüyorum neden mi çünkü ben din satan a bi dk forumda gençlik kollarından biri vs varmı silivri yemeyelim

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Meclisteki açıklamada detaylandirirlar bekleyin biraz.

Berke Gözükara

80+ Bronze
Üzüntüsü gözlerinden okunuyor...
EuQ8gxMXUAgPFcH.jpg

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
"Bu kardeşlerimizi nasıl bu teröristlerin elinden kurtaracağız hep bunun hesabını yaptık, çok uğraştık. Terör örgütlerinin propaganda aygıtlarına dönüşen sosyal medya mecraları, hepiniz 13 silahsız masum insanın alçakça infazından sorumlusunuz"

Oy zamanı geldiğinde bu cevabı hatırlatacağım SÖZDE Cbaşkanına.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.

Tamam sosyal medyada teröristleri destekleyen teröristler var ama devletin televizyonunda kırmızı listede aranan bir teröristin konuşturulduğunu unutmamak lazım. İstanbul seçimlerinin yapıldığı zamanlarda yaptılar bunu. Kaynak :
TRT, teröristbaşı Öcalan’ın kardeşi ile röportaj yaptı - Son dakika haberleri (sozcu.com.tr)
AKP iktidarı Öcalan ailesine sarıldı... Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan TRT’ye çıktı! - Tele1
Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan TRT'ye konuştu: CHP’nin Kürtler için hiçbir projesi yok (t24.com.tr)
Kırmızı bültenle aranan Öcalan’ın TRT’ye çıkartılması hakkında yargıdan karar: İfade özgürlüğü! (birgun.net)
Osman Öcalan TRT'ye Röportaj Verip Ekrem İmamoğlu'nu Eleştirdi - onedio.com

Son düzenleme:
Top Bottom