13 yaş elektronik sigara

Zaten ne oluyorsa bu terbiye vermeyen aileler yüzünden oluyor, okulu sigara içme yerimi sanıyorsun az bişe serseri olsun diyorsun okul böyle ilgisiz çingenelerin yeri değil
Hocam lise öyle maalesef lüleburgazdayım ben her lisede sigara içiliyor duyduğum kadarıyla bazı ortaokullardada başlayanlar varmış

Hocam lise öyle maalesef lüleburgazdayım ben her lisede sigara içiliyor duyduğum kadarıyla bazı ortaokullardada başlayanlar varmış
Benim kardeşim ortaokula gidiyor bak ciddiyim liseden daha beter taciz mi dersin sigara mı okuldan kaçmak hırsızlık her şey var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet abi malesef be
Kanka birazcık beynin çalışıyorsa böyle aptalca şeyler yapma elin serserisine özenip saçma sapan şeyler yapıyorsunuz ben babanın yerinde olsam evire çevire döverdim seni

Çocuklar sapıtmış harbiden ya. Otobüste ortaokul çocukları bağıra çağıra küfür eder konuşur utanma duygusu diye bir şey yok. Her önüne gelen anne baba olunca ortaya böyle çocuklar çıkıyor işte. Konuyu açan arkadaş da 7.sınıfta elektronik sigara içmiş ama en azından akıllanmış bir daha yapmam diyor. Bu da iyi bir şey.

Benim kardeşim ortaokula gidiyor bak ciddiyim liseden daha beter taciz mi dersin sigara mı okuldan kaçmak hırsızlık her şey var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka birazcık beynin çalışıyorsa böyle aptalca şeyler yapma elin serserisine özenip saçma sapan şeyler yapıyorsunuz ben babanın yerinde olsam evire çevire döverdim seni
Okuldan kaçmak pohunu çıkarmadınmı güzel tadında bırakıcaksın ama diğerleri cidden saçma boş ben ortaokuldayken yeminle sigarayı bırak ağzımıza almayı elimize almazdık (bakkala evdeki büyüğe paket alma hariç) oturur 3 5 kişi para biriktirir cips kola çekirdek falan alırdık

Okuldan kaçmak pohunu çıkarmadınmı güzel tadında bırakıcaksın ama diğerleri cidden saçma boş ben ortaokuldayken yeminle sigarayı bırak ağzımıza almayı elimize almazdık (bakkala evdeki büyüğe paket alma hariç) oturur 3 5 kişi para biriktirir cips kola çekirdek falan alırdık
Artık bıraktım ztn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,146
Üyeler
185,681
Son üye
rockstars
Geri