Fiyatı bilerek gittim. Öncesinde randevu alıyorsun.Seni biraz ham yapmışlar gibi. burda yıkama dahil 100tl ye yaptırıyom gayette güzel kesiyo
Hocam İstanbuldaysa mekan ismi verir misin, bu tarz iyi bir yere ihtiyacım var kaç tane kuaför gezdim düzgün birini bulamadım.Fiyatı bilerek gittim. Öncesinde randevu alıyorsun.
Anatomik saç kesimi. Başta pişman olmuştum "bildiğin saç traşı nesi 250" diye. Sonra anladım. Saçım artık dengeli uzuyor. Bir tel oradan öbür tel oradan uçmuş gibi durmuyor. Eskiden öyleydi. Eski berberim kırpıyordu bu traş ediyor.
Adana maalesef hocam.Hocam İstanbuldaysa mekan ismi verir misin, bu tarz iyi bir yere ihtiyacım var kaç tane kuaför gezdim düzgün birini bulamadım.
O anatomik kesimler gerçekten iyi oluyor. fakat antalyada yapanı bulamadım.Fiyatı bilerek gittim. Öncesinde randevu alıyorsun.
Anatomik saç kesimi. Başta pişman olmuştum "bildiğin saç traşı nesi 250" diye. Sonra anladım. Saçım artık dengeli uzuyor. Bir tel oradan öbür tel oradan uçmuş gibi durmuyor. Eskiden öyleydi. Eski berberim kırpıyordu bu traş ediyor.
Valla Google Map'e yazarak aradım ben. En üstte idi benim gittiğim. Her traş sonrası müşterilerine Google Map yorumu yapmalarını rica ediyorlar.O anatomik kesimler gerçekten iyi oluyor. fakat antalyada yapanı bulamadım.