O paraya zor yellew switch, rgb mi istiyor yoksa rainbow da olurmu ?Arkadaşım için soruyorum %60 klavye istemiyor, numpadli normal klavye lazım. Bu konuda bilgim olmadığım için sizden destek bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
O paraya anca tkl bulabildim 2. El kabul eder mi?para biraz esneyebilir hocam, siz önerin yeterRgb istiyormuş
para biraz esneyebilir hocam, siz önerin yeterRgb istiyormuş
%60 ismtemiyor arkadaş
Driver sorunu var diyorlar o klavyeninO paraya yellow switch hele 60% olmayan bulamazsin 60% isterse dierya dk61e kullaniyorum cok kaliteli klavye gateron yellow switchleride var
%60 yellow zor bulunur bence bende gk61 var yellow switchli gayet güzel ama %60 olmayan bulunamaz gibiArkadaşım için soruyorum %60 klavye istemiyor, numpadli normal klavye lazım. Bu konuda bilgim olmadığım için sizden destek bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
%60 olmayan yellow switchli klavye mi varmış?Arkadaşım için soruyorum %60 klavye istemiyor, numpadli normal klavye lazım. Bu konuda bilgim olmadığım için sizden destek bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Öyle bişey yok.Driver sorunu var diyorlar o klavyenin
Hic bir sorunu yok. Aylardir kullaniyorum cok bilinen kemovenin markasiDriver sorunu var diyorlar o klavyenin
Evet işte bende bulamadım fiyata%60 olmayan yellow switchli klavye mi varmış?
https://www.amazon.com.tr/AJAZZ-Klavyesi-TKL-80-Klavye-Sarmal-Kablosu-Rainbow-Backlit-QWERTY/dp/B0BLVLS8S9/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1MLXCQ5DYUIQA&keywords=TKL+hot+swap&qid=1689008044&s=videogames&sprefix=tkl+hot+,videogames,533&sr=1-2 991 TL'ye bunu alsın
Kalan parayla da 70 tane falan pro milky yellow switch al değiştir.
![]()
Gateron Pro anahtarları mekanik klavye KS-3 5 Pin sarı RGB sessiz Clicky lineer dokunsal uyumlu kiraz MX - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle bişey yok.
para biraz esneyebilir hocam, siz önerin yeterRgb istiyormuş