iner rahat ol130GB boş alanım var epicte gta5 115 gb indiriyor ama sistem gereksinimlerinde yer kaplama olarak 90gb yazıyor (steamda 75)
115 gb mı yer kaplar.
115 istiyor ama 115 kaplamıyor indirirsin rahat yeter 130gb130GB boş alanım var epicte gta5 115 gb indiriyor ama sistem gereksinimlerinde yer kaplama olarak 90gb yazıyor (steamda 75)
115 gb mı yer kaplar.
Hocam ben dün indirdim epicden 163GB yer kaplıyor yani hayır130GB boş alanım var epicte gta5 115 gb indiriyor ama sistem gereksinimlerinde yer kaplama olarak 90gb yazıyor (steamda 75)
115 gb mı yer kaplar.
Oradan hiç indirmedim ben doğrudur, o kadar yer kaplamıyordu benimki.Hocam ben dün indirdim epicden 163GB yer kaplıyor yani hayır
Arkadasım indirdiğinde 163gb indirmedi epicte bi kontrol edin yanlış bir şey var sizde büyük ihtimal mods dosyanız büyüktür grafik modu falan yaptıysanız.Hocam ben dün indirdim epicden 163GB yer kaplıyor yani hayır
Kaç tane depolama aygıtın varen iyisi indiriyim
sen gta indirdiğine eminmisinHocam ben dün indirdim epicden 163GB yer kaplıyor yani hayır
reis sıkıntı çıktı mi ben yükledim aktivasyonu kodu felan diyor epicten oyun önce yüklemistim oynuyodum artık hata veriyorHocam ben dün indirdim epicden 163GB yer kaplıyor yani hayır