1346 TL'ye satıcısı Amazon.com.tr olan Adidas Hoops 3.0 Mıd orijinal midir?

Reaksiyon skoru
69
Merhaba arkadaşlar, aldığım ürün bu Amazon.com.tr. Satıcı Amazon üzerinden orijinal Adidas Store olarak görünüyor. Evet bu fiyata zaten orijinal ayakkabı olmasının imkanı olmadığını ben de biliyorum fakat gönderici yerinde amazon.tr görünmesi beni düşündürdü.

Adidasın kendisi 2kya satıyor amazonun elden çıkarmak için yaptığı indirime benziyor orijinaldir zamanında 200-300tl olan tişörtleri 100tlye almıştım aynı durumdan

Adidasın kendisi 2kya satıyor amazonun elden çıkarmak için yaptığı indirime benziyor orijinaldir zamanında 200-300tl olan tişörtleri 100tlye almıştım aynı durumdan
Orijinal olması beni sevindirdi 1300tl ile çakma ayakkabı alınıyor şu zamanda. Bu aralar zaten adidas hoops fazla alınmıyor zaten hoops 3.0 çok kaliteli değil ama çakma ayakkabı almaktan iyidir.

Orijinal olması beni sevindirdi 1300tl ile çakma ayakkabı alınıyor şu zamanda. Bu aralar zaten adidas hoops fazla alınmıyor zaten hoops 3.0 çok kaliteli değil ama çakma ayakkabı almaktan iyidir.
en iyisi temu dan kredi iadesi kampanyasıyla almak zamanında 3 ayakkabı 4 bota toplam 2k vermiştim ayakkabılar ve botlar beklentimi aştı hor kullanmama rağmen sadece 1 bot tek dönem dayandı yokuş çık-in kar yağmur bunlara düzgün kullanmamam eklenince arka tarafı koptu

Geri