Neler Yeni

13500 TL hazır sistem önerisi

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
oyun için pc lzm ısınmayan uzun ömürlü bir sistem önerir misiniz

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Dün bir arkadaş yazmıştı 10bin tl lik konuya bence oradaki tavsiye bu bütçe içinde mantıklı olabilir 1-2 hafta içerisinde bir yada iki hazır sistem çıkıcak min 3060’lı onları takip etmen sağlıklı olur bence.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün bir arkadaş yazmıştı 10bin TL lik konuya bence oradaki tavsiye bu bütçe içinde mantıklı olabilir 1-2 hafta içerisinde bir yada iki hazır sistem çıkıcak min 3060’lı onları takip etmen sağlıklı olur bence.
Ben donanım arşivi vb sistemleri alamam çünkü hızlı almamıyorum en az 1 gün gerekiyor almam için ki aileme söyliyim

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Ben donanım arşivi vb sistemleri alamam çünkü hızlı almamıyorum en az 1 gün gerekiyor almam için ki aileme söyliyim
:/ haklısın bir yağma durumu oluyor, ama bu bütçedekiler çıktığı siteyede bağlı olarak en azından bir saat içerisinden gitmiyor gerçi indirimin büyüklüğünede bağlı belki şöyle yapabilirsin sanırım modart pc nin 20 yada 23 ünde çıkıcak forumda konu açıldı onlara bakıp içine sinicek gibiyse tarihi öğrenip bir gün önceden ailenle paylaşabilirsin durumu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yinede sen bilirsin arkadaşların önerilerine göre hazır sistemlere bak yinede :)

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Ali Efe
:/ haklısın bir yağma durumu oluyor, ama bu bütçedekiler çıktığı siteyede bağlı olarak en azından bir saat içerisinden gitmiyor gerçi indirimin büyüklüğünede bağlı belki şöyle yapabilirsin sanırım modart pc nin 20 yada 23 ünde çıkıcak forumda konu açıldı onlara bakıp içine sinicek gibiyse tarihi öğrenip bir gün önceden ailenle paylaşabilirsin durumu.

Yinede sen bilirsin arkadaşların önerilerine göre hazır sistemlere bak yinede :)
modart pc konusunu atabilir misin bulabilirsen

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
modart pc konusunu atabilir misin bulabilirsen
Burada bahsetmişler tarihlerden hocam.

Top Bottom