hava soğutucu veya sıvı soğutma da olur
Hocam o hava sogutmayi bilmiyorum fakat bence sivi sogutma alinmasi gerekiyor ben 12600kf yi 240mm sivi sogutma ile sogutabiliyorum arkadasinda bence en az 240mm belki 240mm bile yetmeyebilir 13. nesil islemciler cok isiniyor.Arctic Freezer 34 eSports DUO - Intel / AMD Uyumlu, 2 Adet BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00060A) | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu 2x Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports DUO kule tipi işlemci...www.teknobiyotik.com
kaliteli bir hava soğutma yetmez mi yaniHocam o hava sogutmayi bilmiyorum fakat bence sivi sogutma alinmasi gerekiyor ben 12600kf yi 240mm sivi sogutma ile sogutabiliyorum arkadasinda bence en az 240mm belki 240mm bile yetmeyebilir 13. nesil islemciler cok isiniyor.
HIcbir bilgim yok fakat ben 240 mm ile yukte 55 60 derece arasi sicaklik aliyorum 12600kf ile ve 13600kf 12600kf den kat kat daha iyi bence yetmez.kaliteli bir hava soğutma yetmez mi yani
Hocam 3 fanlı bu fiyata biraz ilginç geldi ve birkaç kez duydum gamebooster markasınıHocam o hava sogutmayi bilmiyorum fakat bence sivi sogutma alinmasi gerekiyor ben 12600kf yi 240mm sivi sogutma ile sogutabiliyorum arkadasinda bence en az 240mm belki 240mm bile yetmeyebilir 13. nesil islemciler cok isiniyor.
ekran kartınız hangi modeldi acabaHIcbir bilgim yok fakat ben 240 mm ile yukte 55 60 derece arasi sicaklik aliyorum 12600kf ile ve 13600kf 12600kf den kat kat daha iyi bence yetmez.
Evet bende diyorum ya pek guvenilmez diye fakat bir arkadasim almayi dusunuyor.Hocam 3 fanlı bu fiyata biraz ilginç geldi ve birkaç kez duydum gamebooster markasını
3070 ti vision.ekran kartınız hangi modeldi acaba
Hocam ama ben olsam şahsen bunu tercih ederdim çünki işlemcin buz gibi oluyorEvet bende diyorum ya pek guvenilmez diye fakat bir arkadasim almayi dusunuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3070 ti vision.
Kullaniyor iseniz islemci modeliniz nedir hocam.Hocam ama ben olsam şahsen bunu tercih ederdim çünki işlemcin buz gibi oluyor
Arctic Freezer 34 eSports DUO - Intel / AMD Uyumlu, 2 Adet BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00060A) | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu 2x Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports DUO kule tipi işlemci...www.teknobiyotik.com
Bende PC yok ama birçok videoda gördüm işlemci buz gibi ve sıcaklık değerleri çok düşükKullaniyor iseniz islemci modeliniz nedir hocam.
İlk kez duyuyorum o markayıDeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr