Neler Yeni

Yardım 14 gün içinde cayma hakkında yardım edebilir misiniz?

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
itopya.com dan ASUS TUF VG24VQ monitor almıştım ve ölü piksel çıktı şimdi geri kutusuna koydum vr pzt kargoya vericem kutu açıldığı için vs.14 gün cayma hakkında sorun çıkarırlar mı sonuçta kozmetik bişey olmadığı için yapmamaları lazım ama yinede sorim dedim.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Ölü pixel olduğu için sorun olmaz.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
itopya.com dan ASUS TUF VG24VQ monitor almıştım ve ölü piksel çıktı şimdi geri kutusuna koydum vr pzt kargoya vericem kutu açıldığı için vs.14 gün cayma hakkında sorun çıkarırlar mı sonuçta kozmetik bişey olmadığı için yapmamaları lazım ama yinede sorim dedim.
Hayır , iade almak zorundalar. Ölü pikseli kutusundan çıkarmadan anlayamazsın sonuçta.

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır , iade almak zorundalar. Ölü pikseli kutusundan çıkarmadan anlayamazsın sonuçta.
Bende öyle düşünüyorum bir de fatura efatura ve başka ürünler de var ofatura da hepsini iade etmek zorunda olamam heralde içinden 1 ürünü iade edebilirim.

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Hayır sıkıntı olmaz. Aynısını VG249Q monitörümde yaşadım. Uğraştırmadan iade aldılar.

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Hayır sıkıntı olmaz. Aynısını VG249Q monitörümde yaşadım. Uğraştırmadan iade aldılar.
Anladım inşallah benimde uğraştırmazlar kutuya yazıcı vardı resmini de koydum yazıcıdan çıkarıpmail de attım. Siz nasıl geri gönderdiniz ups ile kod mu verdiler?

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
İade talebi oluşturdum. Bir tane kod verdiler onu aras kargoya gösterip gönderdim.

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
İade talebi oluşturdum. Bir tane kod verdiler onu aras kargoya gösterip gönderdim.
ha anladım şimdi websitede da-sistem2 olarak gözüküyor nasıl iade talebi tek bunu oluşturcam sistemin yanında almıştım en iyisi pzt arayıp oluşturmak sanırım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim yaşadığım ilçede kargocu yok ama buraya geliyorlar bununla ilgili ille prosedür vardır heralde gelince teslim etmek gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,302
Üyeler
169,098
Son üye
starboyx
Top Bottom