🔥İndirim 🚨🚨🚨14 Ocak 🚨🚨🚨 McDonald’s çıtır tavuk sandiviç yada sıcak çikolata hediye 🚨🚨🚨

Bugün hediye çıtır tavuk sandiviç yada sıcak çikolata veriyor ben tavuk sandiviç seçtim
Not: bu kampanya 22-21 Ocak gibi tarihlerde son bulacak
Kampanya bittiğinde elimizdeki harcamadığımız 7 günlük kuponların süresi bitmemesine rağmen kampanyanın bitmesiyle siliniyor mu?
Ben bugün 2 defa kaybetim 5 puan vererek tekrar oynadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her bedava yemeye gittiğimde kasiyer bana sinirli sinirli bakıyor
Dün gidip aldığımda 6 qr kodum vardı ve kasiye Kaç tane biriktirdin gibisinden sinirlendi(erkek kasiyer) ve eve geldiğimde patatesi koymamışlar

Eyw sicak cikolata aldım donutla iyi gider

Kampanya bittiğinde elimizdeki harcamadığımız 7 günlük kuponların süresi bitmemesine rağmen kampanyanın bitmesiyle siliniyor mu?

Dün gidip aldığımda 6 qr kodum vardı ve kasiye Kaç tane biriktirdin gibisinden sinirlendi(erkek kasiyer) ve eve geldiğimde patatesi koymamışlar
Bizim burda mcdonaldsta atm gibi makine var ordan veriyon siparişi

Bugün hediye çıtır tavuk sandiviç yada sıcak çikolata veriyor ben tavuk sandiviç seçtim
Bundan önce aldığım 2 beleş menü silinmiş ya Tüh

Teşekkür ederim. şimdi gidip karnımı doyurcam :peped::peped:

IMG_6741.png

Var mı bunu geçen :)

full 4 lü yapacaksın. yuakrdan aşağı soldan sağa veya 4lü kare yapacaksın.

Bugün 2 çuros ve 2 donut aldım eski kazandıklarım.
bu oyun daha öncede gelmişti tecrübeliyim yani
:)

full 4 lü yapacaksın. yuakrdan aşağı soldan sağa veya 4lü kare yapacaksın.

Bugün 2 çuros ve 2 donut aldım eski kazandıklarım.
bu oyun daha öncede gelmişti tecrübeliyim yani
:)
Olmuyor hocam 40 puan yaptım simdi :D

Bu sefer puanları da işin içine kattım 3. denemede geldi bedava sandviç :D

Bulunduğu şehirde McDonald's olmayan ben üzgün

ayrıca annenizin ya da babanızın veya herhangi bir hesaptan oynayıp hediyenin qr kodunu ekran görüntüsü alıp kullanabilirsnz

Sana verdikleri fişlerden yorum yazabiliyorsun uygulama üzerinden şikayetçiyim dersin adama ceza verirler

Geri