Evet yeni hesap gerekiyor. Daha önce hiç alışveriş yapılmamış olması lazım.ben daha önce 50tl indirim kullanmadım ama ödeyeceğim yine 190tl gözüküyor. ille yeni hesap mı açmam lazım?
teşekkür ederim. bu güzel indirim bunun için yapayım bari. mi band 4 eşimde vardı. mi band 5te bende olsunEvet yeni hesap gerekiyor. Daha önce hiç alışveriş yapılmamış olması lazım.
farklı telefon numarası da gerekiyor sanırım. yeni hesap açım ödeme yapacağım sırada telefon numaranız eksik dedi. yazım, indirim kayboldu. benim de eşimin de kendi hesaplarımız var başka telefon numarasına erişme şansım da yok. sanırım ben elendimEvet yeni hesap gerekiyor. Daha önce hiç alışveriş yapılmamış olması lazım.
Doğrudur hocam. Ana konusu şurası, bir sorun isterseniz:teşekkür ederim. bu güzel indirim bunun için yapayım bari. mi band 4 eşimde vardı. mi band 5te bende olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
farklı telefon numarası da gerekiyor sanırım. yeni hesap açım ödeme yapacağım sırada telefon numaranız eksik dedi. yazım, indirim kayboldu. benim de eşimin de kendi hesaplarımız var başka telefon numarasına erişme şansım da yok. sanırım ben elendim
Yeni telefon lazim sadece numara degisikligiyle olmuyor. Ben arkadasimin telefonundan aldim evdekiler bitti cunkuteşekkür ederim. bu güzel indirim bunun için yapayım bari. mi band 4 eşimde vardı. mi band 5te bende olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
farklı telefon numarası da gerekiyor sanırım. yeni hesap açım ödeme yapacağım sırada telefon numaranız eksik dedi. yazım, indirim kayboldu. benim de eşimin de kendi hesaplarımız var başka telefon numarasına erişme şansım da yok. sanırım ben elendim
AfiedHepsiburada 150 TL uzerine 50 TL indirim kuponuyla 140 TL'ye aldim. Suanda hepsi buradada indirime girmis 190 tlydi. Alacaklar kacirmasin derim.
Guzel bileklik bende mi band 4 kullaniyorum begeniyorum cokHepsiburada 150 TL uzerine 50 TL indirim kuponuyla 140 TL'ye aldim. Suanda hepsi buradada indirime girmis 190 tlydi. Alacaklar kacirmasin derim.
bluestacks yükleseydinYeni telefon lazim sadece numara degisikligiyle olmuyor. Ben arkadasimin telefonundan aldim evdekiler bitti cunku