Neler Yeni

140 TL'ye mi band 5 aldım

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Bilgilendirme İçin Teşekkürler.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ben daha önce 50tl indirim kullanmadım ama ödeyeceğim yine 190tl gözüküyor. ille yeni hesap mı açmam lazım?

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende 170'e (mi band 4)almıştım, memnunum. Lakin kullanırken dikkat edin ekran çok kolay çizilebiliyor.

Son düzenleme:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Evet yeni hesap gerekiyor. Daha önce hiç alışveriş yapılmamış olması lazım.
teşekkür ederim. bu güzel indirim bunun için yapayım bari. mi band 4 eşimde vardı. mi band 5te bende olsun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet yeni hesap gerekiyor. Daha önce hiç alışveriş yapılmamış olması lazım.
farklı telefon numarası da gerekiyor sanırım. yeni hesap açım ödeme yapacağım sırada telefon numaranız eksik dedi. yazım, indirim kayboldu. benim de eşimin de kendi hesaplarımız var başka telefon numarasına erişme şansım da yok. sanırım ben elendim :D

Son düzenleme:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
teşekkür ederim. bu güzel indirim bunun için yapayım bari. mi band 4 eşimde vardı. mi band 5te bende olsun :D

farklı telefon numarası da gerekiyor sanırım. yeni hesap açım ödeme yapacağım sırada telefon numaranız eksik dedi. yazım, indirim kayboldu. benim de eşimin de kendi hesaplarımız var başka telefon numarasına erişme şansım da yok. sanırım ben elendim :D
Doğrudur hocam. Ana konusu şurası, bir sorun isterseniz:

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,881
İsim
Okan Aslantaș
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yeni telefon lazim sadece numara degisikligiyle olmuyor. Ben arkadasimin telefonundan aldim evdekiler bitti cunku 😂

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Top Bottom