Hocam hemen almicam zaten 1 2 ay sonra almayı düşünüyorum şimdiden öyle öneriler varsa favorilere ekliyeceğim sonra bakarım diye konu açtım zaten bide sıfır almayı düşünüyorumsadece 2 ay kullandıgım gamakay mk61 imi verebilirim ilgilenirseniz özelden konusuruz her detayının fotosu var
Redragon k617 var 60% klavye şeffaf halini kullanıyorum ben memnunum 1-2ay sonra alıcaksanız fiyatı artabilir haberiniz olsun1400 Tl'ye kadar rgb sini kontrol edebileceğim bir mini klavye var mı
https://shop.connectgame.com.tr/pro...blue-switch-beyaz?_pos=7&_sid=5dd8a375f&_ss=r en iyisi.1400 Tl'ye kadar rgb sini kontrol edebileceğim bir mini klavye var mı
bu fiyata daha iyisi var mıdır kablosuz?
Hocam Geeky GK61 Nasıldır ? |Hangi Switch Daha İyi Olur?|Fnatic STREAK65 - RGB - Düşük Profil Mekanik Pro Esports Oyun Klavyesi - %65 Düzen (US Layout)
FNATIC STREAK65 - RGB - Düşük Profil Mekanik Pro Esports Oyun Klavyesi Performans açısından büyük, küçük boyutlu. STREAK65 Pro Esports için üretilmiştir. %65 kompakt form faktörü, tanıdık bir tuşa basma hissi ve ödüllü STREAK endüstriyel tasarımı ile özel düşük profilli Fnatic Hız...shop.connectgame.com.tr