ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
N11'den 144Hz monitör önerir misiniz fiyatı çok yüksek olmasın
4ms diye tereddüt ettimEn F/P 144Hz monitör
Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.255,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Görünmüyor link atar mısın ürün bulunamadı diyorBunu öneririm. FPS oyuncuları için düz ekran daha iyi seçim olur.
E sporcu değilim ama csgo call of duty tarzı oyunları profesyonel oyuncu gibi oynuyorumO kadar MS farkına takılmayın panel olarak gamepower vs. göre daha iyi ama Hardcore FPS oyuncusuysanız 1MS monitörlere yönelin.
https://www.n11.com/urun/asus-vp249...-ips-monitor-1295950?magaza=betaplusteknoloji Bu monitörü arkadaşlarım kullanıyor, memnunlar. FPS oyuncusu 2'side.Görünmüyor link atar mısın ürün bulunamadı diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
E sporcu değilim ama csgo call of duty tarzı oyunları profesyonel oyuncu gibi oynuyorum
1ms ile 4ms arasındaki farkı his etmezsin en iyi kameralar bile fark edemiyor.4ms diye tereddüt ettim
4ms ile 1ms arasındaki farkı oyun oynarken anlaman neredeyse imkansız.Görünmüyor link atar mısın ürün bulunamadı diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
E sporcu değilim ama csgo call of duty tarzı oyunları profesyonel oyuncu gibi oynuyorum