Neler Yeni

144hz monitörümün 35-45 dakikada bir 2 saniyeliğine görüntü vermeyi kesmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emircan Karadaş
Merhabalar, büyük istekle ve arzuyla kendi me bir sistem kurdum baya uyguna geldi. Monitörü 2K’ya aldım Viewsonic XG2402 144HZ TN panel.
Problem şu monitör 35-45 dakika da bir 2 saniyeliğine görüntüyü kesiyor (gücü değil, powe tuşuna başmama gerek kalmıyor, kendi kendine gidip geliyor) eski bir HD’mi vardı onu değiştim rastgele bir elektrikçiden DP aldım vaziyet aynı maalesef. Kablolara ufak temas etmen durumunda da aynı problem yaşanıyor bu arada.
Şimdi daha kaliteli bir kablo alıp denememi mi önerirsiniz yoksa farklı fikirleriniz varmıdır? Saygılar.
Eğer bu sorunum çözülürse çözen kişinin hayrına lokum dağıtırım :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
RUZtayler1771
Merhabalar, büyük istekle ve arzuyla kendi me bir sistem kurdum baya uyguna geldi. Monitörü 2K’ya aldım Viewsonic XG2402 144HZ TN panel.
Problem şu monitör 35-45 dakika da bir 2 saniyeliğine görüntüyü kesiyor (gücü değil, powe tuşuna başmama gerek kalmıyor, kendi kendine gidip geliyor) eski bir HD’mi vardı onu değiştim rastgele bir elektrikçiden DP aldım vaziyet aynı maalesef. Kablolara ufak temas etmen durumunda da aynı problem yaşanıyor bu arada.
Şimdi daha kaliteli bir kablo alıp denememi mi önerirsiniz yoksa farklı fikirleriniz varmıdır? Saygılar.
Eğer bu sorunum çözülürse çözen kişinin hayrına lokum dağıtırım :d
monitörde hdr özelliği varmı yoksa açık olduğundan olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
RUZtayler1771
Menü kısmından bakarım, şuan değil ancak sabah bakabilirim hocam, ama alaka nedir onu da açıklarsan sevinirim
bilmiyorum bende hdr özelliği yoktu ama açık olduğundan buna benzer sorunlar yaşamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

nvidia denetim masasını kurcaladıysanız orada ayar bozmuşta olabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emircan Karadaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilmiyorum bende hdr özelliği yoktu ama açık olduğundan buna benzer sorunlar yaşamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

nvidia denetim masasını kurcaladıysanız orada ayar bozmuşta olabilirsiniz
AMD 6700XT var, ayarlarla oynadım evet.
Olmadı dediğiniz gibi bi resetlemeyi de deneyeyim bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,710
Üyeler
164,721
Son üye