🔥İndirim 149 TL Grundig PS2010 Cam Baskül Alınır Mı?

değmez vücüt analizi yapan basküller varken uygun fiyata :kekw:
Sence gerçekten vücut analizi yapabilir mi sadece üstüne çıktığın bir alet? Doğru sonuçları verir mi? Tabii ki vermez. Vücut analizi için başka yöntemler kullanılması gerek. Her ürüne bir kulp uyduruyorlar siz de inanıp doğruluğunu sorgulamadan daha iyi veya doğru diyorsunuz.

Sence gerçekten vücut analizi yapabilir mi sadece üstüne çıktığın bir alet? Doğru sonuçları verir mi? Tabii ki vermez. Vücut analizi için başka yöntemler kullanılması gerek. Her ürüne bir kulp uyduruyorlar siz de inanıp doğruluğunu sorgulamadan daha iyi veya doğru diyorsunuz.
üretici firmalara dava aç o zaman bro ürettiğiniz ürünler insanları aldatmaya yönelik diye :kekw:

üretici firmalara dava aç o zaman bro ürettiğiniz ürünler insanları aldatmaya yönelik diye :kekw:
Beni ilgilendirmiyor çünkü böyle bir şey satın almayacağımı biliyorum ve bilinçli bir tüketici zaten almaz bunu

Beni ilgilendirmiyor çünkü böyle bir şey satın almayacağımı biliyorum ve bilinçli bir tüketici zaten almaz bunu
Olum ne alaka bilinçli tüketiciyle zaten adamlar sana %100 doğru sonuç veriyoruz demiyor. Ağırlık dağılımına göre vücut analizi yapıp basınca göre vücut grafiğini çıkarıp doğruluk payı %95 olan bir şey çıkarıyoruz diyor. Bu bilgiyi ciddiye alma sadece sana bir yol gösterici olabilir diyor. Bu güne kadar kaç kişiyi tarttım gören tartılmak istiyor zaten obez fit vücut ayrımını mesela çok iyi şekilde yapabiliyor. Hadi bunları geçtim bunları kullanma ağırlığını düzenli olarak kayıt edebiliyor grafik çıkarabiliyor spor yapan biri için bunu takip edebilmek bile inanılmaz bir özellik. Vücudunla alakalı en azından doğru olmasa bile bir ön görüye sahip oluyorsun. Hadi hepsini geçtim üstünde saat var derece var kjasdljslkajas saçma sapan bir sürü özellik var yani velhasıl adamın sana dediği bu kadar parayı tek amacı tartmak olan bir şeye vereceğene bu tarz bişeye ver demiş dövmediğin kalmış :D

Normal de de bu fiyatlara bulunmuyor mu hatta bazen daha da uygun fiyatlara düşüyor bunun extra bir artısı var mı ki indirimli dediğiniz yoksa normal düz bir baskül ise bulunabiliyor bu fiyata

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,603
Üyeler
186,080
Son üye
iremerdem
Geri