15.000 TL Altı, Kamerası ve İşlemcisi Güçlü, 256 GB telefon önerisi

batuyed

80+
Reaksiyon skoru
48
Bütçe
15501
Merhaba arkadaşlar,
Telefon arayışındayım (2. El/Yurtdışı da Olabilir)ve beklentilerim şöyle:

Kamera benim için önemli, özellikle gündüz çekimlerinde detaylı ve net sonuçlar alabilmeliyim.

İşlemci güçlü olmalı. Oyun da oynuyorum, 60 FPS sabit oynatsın yeter; çok yüksek ayarlar şart değil ama takılma olmasın.

Depolama: En az 256 GB olmalı.

Fiyat: Bütçem 15.000 TL ve altı. 2. el veya yurtdışı cihaz da olabilir. Biraz aşabilirim bütçeyi. Honor 200 var aklımda.

Batarya ve ekran-gövde oranı da önemli. Kalın çerçeveli ve kaba bir tasarım istemiyorum. Uzun olmasa ve şık bir telefon olursa tadından yenmez.

Merhaba arkadaşlar,

Kamera benim için önemli, özellikle gündüz çekimlerinde detaylı ve net sonuçlar alabilmeliyim.

İşlemci güçlü olmalı. Oyun da oynuyorum, 60 FPS sabit oynatsın yeter; çok yüksek ayarlar şart değil ama takılma olmasın.

Fiyat: Bütçem 15.000 TL ve altı. 2. el veya yurtdışı cihaz da olabilir. Biraz aşabilirim bütçeyi. Honor 200 var aklımda.

Batarya ve ekran-gövde oranı da önemli. Kalın çerçeveli ve kaba bir tasarım istemiyorum. Uzun olmasa ve şık bir telefon olursa tadından yenmez.
yurtdışı poco x7 pro daha mantıklı bir seçenek yok

Merhaba arkadaşlar,

Sen bu fiyata iphone 11 bulursun o da 256 gb olmaz kanka bu fiyat az yani bi telefon icin senin istedigin ozelliklerde bulmak zor daha dogrusu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,039
Üyeler
186,005
Son üye
mehmetnizam84
Geri