GOG34 80+ Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim mert diri 6 Mayıs 2020 #1 her türlü önerilere açığım arkadaşlar amd işlemci hiç kulanmadım ama şu aralar çok tavsiye alıyorum deneye bilirim.
her türlü önerilere açığım arkadaşlar amd işlemci hiç kulanmadım ama şu aralar çok tavsiye alıyorum deneye bilirim.
Hiphopjohnny 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,243 Dahası Reaksiyon skoru 933 İsim Abdulkadir 6 Mayıs 2020 #2 Phantom 7AN – Game Garaj Ekran kartı 2080s ile değiştirin tamamdır
GOG34 80+ Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim mert diri 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hiphopjohnny yazmış: Phantom 7AN – Game Garaj Ekran kartı 2080s ile değiştirin tamamdır Devamı için tıklayın... güzel bir sistem birde sıvı soğutma düşünotum ekstra olarak peki site güvenirliği nasıl hiç bilmiyorum ?
Hiphopjohnny yazmış: Phantom 7AN – Game Garaj Ekran kartı 2080s ile değiştirin tamamdır Devamı için tıklayın... güzel bir sistem birde sıvı soğutma düşünotum ekstra olarak peki site güvenirliği nasıl hiç bilmiyorum ?
Hiphopjohnny 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,243 Dahası Reaksiyon skoru 933 İsim Abdulkadir 6 Mayıs 2020 #4 GOG34 yazmış: güzel bir sistem birde sıvı soğutma düşünotum ekstra olarak peki site güvenirliği nasıl hiç bilmiyorum ? Devamı için tıklayın... Sitede sıkıntı yok sıvı soğutma ekleyebilirsiniz hiç bir engel yok ki
GOG34 yazmış: güzel bir sistem birde sıvı soğutma düşünotum ekstra olarak peki site güvenirliği nasıl hiç bilmiyorum ? Devamı için tıklayın... Sitede sıkıntı yok sıvı soğutma ekleyebilirsiniz hiç bir engel yok ki
GOG34 80+ Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim mert diri 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Hiphopjohnny yazmış: Sitede sıkıntı yok sıvı soğutma ekleyebilirsiniz hiç bir engel yok ki Devamı için tıklayın... tamdır teşekkür ederim
Hiphopjohnny yazmış: Sitede sıkıntı yok sıvı soğutma ekleyebilirsiniz hiç bir engel yok ki Devamı için tıklayın... tamdır teşekkür ederim
Hiphopjohnny 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,243 Dahası Reaksiyon skoru 933 İsim Abdulkadir 6 Mayıs 2020 #6 GOG34 yazmış: tamdır teşekkür ederim Devamı için tıklayın... Rica ederim efenim