Yardım 15.000 TL Bütçeli Kablosuz Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
90
Merhaba,

Bütçe sıkıntım olmadığı için 15.000 tl civarına kadar beni uzun yıllar götürecek bir kablosuz kulaklık arıyorum. Oynadığım oyunlar fps oyunları 3-4 senedir corsair void rgb kullanıyorum ama artık şarj bakımından üzmeye başladı 1 saatte bitiyor şarjı.

fiyatı ne kadar bilmiyorum ama arctic nova 7 wireless kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

fiyatı ne kadar bilmiyorum ama arctic nova 7 wireless kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Aynı kulaklığı kullanıyorum. Batarya konusunda bu kulaklıkta da sıkıntı çekersiniz. Pili çok iyi değil. Beni 3-5 gün anca götürüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steelseries Arctis Nova serilerinde pili sıralaması şu şekilde:
Arctis Nova 5 Wireless - 60 saat
Arctis Nova 7 Wireless Gen 2 - 50 saat
Arctis Nova Pro Wireless geliyor (2 adet pil olduğu için). - her pil ile ortalama 22 saat, Toplam 44 saat
Arctis Nova 3 Wireless - 40 saat
Arctis Nova 7 Wireless - 38 saat
Arctis Nova 4 - 38 saat

Buraya da fiyatlarını bırakıyorum:

Bence sizin için en iyi seçenek "Arctis Nova 7 Wireless Gen 2" kulaklığı gibi geliyor.

Son düzenleme:
Aynı kulaklığı kullanıyorum. Batarya konusunda bu kulaklıkta da sıkıntı çekersiniz. Pili çok iyi değil. Beni 3-5 gün anca götürüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steelseries Arctis Nova serilerinde pili sıralaması şu şekilde:
Arctis Nova 5 Wireless - 60 saat
Arctis Nova 7 Wireless Gen 2 - 50 saat
Arctis Nova Pro Wireless geliyor (2 adet pil olduğu için). - her pil ile ortalama 22 saat, Toplam 44 saat
Arctis Nova 3 Wireless - 40 saat
Arctis Nova 7 Wireless - 38 saat
Arctis Nova 4 - 38 saat

Buraya da fiyatlarını bırakıyorum:

Bence sizin için en iyi seçenek "Arctis Nova 7 Wireless Gen 2" kulaklığı gibi geliyor.
nasıl kullanıldığına bağlı 38 saat veriye göre günde 5 saat kullanılsa 7,5 gün gidiyor. sabahtan akşama kadar kulaklığı kafanızdan çıkarmazsanız hiçbir kulaklık pili iyi gitmez bu mantıklı bi karşılaştırma değil

nasıl kullanıldığına bağlı 38 saat veriye göre günde 5 saat kullanılsa 7,5 gün gidiyor. sabahtan akşama kadar kulaklığı kafanızdan çıkarmazsanız hiçbir kulaklık pili iyi gitmez bu mantıklı bi karşılaştırma değil
Hocam ben kulaklığı alalı En az 1,5 sene oluyor. Uzun süre kullanıldıktan sonra pil ömründe düşüş olacak ve ilk günkü kullanıma göre pil daha çabuk bitecek.

Bu yüzden bu şekilde yazdım.

Hocam ben kulaklığı alalı En az 1,5 sene oluyor. Uzun süre kullanıldıktan sonra pil ömründe düşüş olacak ve ilk günkü kullanıma göre pil daha çabuk bitecek.

Bu yüzden bu şekilde yazdım.
peki şuan hangi kulaklığa geçmeyi düşünüyorsun önerin var mı küçük kardeşime vereceğim bende yenisini almayı düşünüyorum

peki şuan hangi kulaklığa geçmeyi düşünüyorsun önerin var mı küçük kardeşime vereceğim bende yenisini almayı düşünüyorum
Şu anda değiştirmeyi düşünmüyorum. Fakat kulaklık değişirsem; Tekrar steelseries alırım diye düşünüyorum. Bassları vs. çok hoşuma gidiyor kulaklığın. Ekolayzer'ı düzgün yapıldığı vakit kulaklığın performansı çok iyi oluyor. Model olarak arkadaşa önerdiğim "Arctis Nova 7 Wireless Gen 2" alırdım diye düşünüyorum.

SteelSeries Arctis Nova Pro bakabilirsiniz hocam. Onun harici daha bütçe dostu olarak Corsair HS80 Max Wireless, SS Nova 7 Wireless falan da olabilir.

Ek olarak şunu belirteyim. Steelseries tak kullan kulaklığı değil haberiniz olsun. Ekolayzer ayarı yapmanız gerekiyor.

Bende Arctis Nova 7 var. Ekolayzer ayarlarını paylaşıyorum. Eğer kulaklığı satın alırsanız, dilerseniz bu ayarlar ile kullanabilirsiniz.
Media : https://www.steelseries.com/deeplin...jYTZmMDktMjM4NC00Mjc5LTk1OTctMzdkOTNkZGZkYjg5

Gaming : https://www.steelseries.com/deeplin...1YTBmNjMtZjI0Mi00Yzk2LWEzMDEtYjdiOTE1ZmUxMTEw

Mikrofon : https://www.steelseries.com/deeplin...xNTI2YmQtMzhmNy00ZjU0LThmNGEtMTI1YjIxMmIwNWVh

Media kısmında müzik vs. dinlerken daha iyi olsun diye. Bassları yükseltmiştim. Siz ayar kısmında bassları kısabilirsiniz.

Attığım linke tıkladığınızda, steelseries gg uygulamasını açmak isteyecek. Uygulamayı açıp direkt o şekilde kullanabilirsiniz.
Sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa, çekinmeden sorabilirsiniz.

Ekolayzer ayarını aşağıdaki videoyu izleyerek yaptım:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri