hayır15.500 TL Bütçem Var Bu Sistemi Alamayı Düşündüm Ama Önce Sizlere Danışayım Dedim Ama Ekran Kartında LHR Var Kuşkulandım Birazcık ne yapayım bilemedim Önerebileceğiniz Sistem varmı
Kanka bu kartın çoğunda ısınma problemi var diye adı çıktı bi araştırman iyi olur.15.500 TL Bütçem Var Bu Sistemi Alamayı Düşündüm Ama Önce Sizlere Danışayım Dedim Ama Ekran Kartında LHR Var Kuşkulandım Birazcık ne yapayım bilemedim Önerebileceğiniz Sistem varmı
hayır abi asıl o yüzden değil 12100f lisi 13kya satılırken bu alınmazKanka bu kartın çoğunda ısınma problemi var diye adı çıktı bi araştırman iyi olur.
Teşekkürler AraştıracağımKanka bu kartın çoğunda ısınma problemi var diye adı çıktı bi araştırman iyi olur.
hayır abi asıl o yüzden değil 12100f lisi 13kya satılırken bu alı
adam haklı benim dediğimde bu sistem zaten![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bunu al geç.
Hepinize İlgilendiginiz İçin Teşekkürler Bu Sistemi Alıcam![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bunu al geç.
Bizzat kullandım o ekran kartını. Pek kaliteli olduğunu söyleyemem.Teşekkürler Araştıracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerdiginiz Bir Sistem Varmı ben Pek Anlamıyorum
Kasanın hava sirkülasyonu gayet iyi gibi diğer rtx 3060 lardan çok farkı olacağını düşünmüyorum. Fakat gigabyte a neden yüklendiler onuda garipsedim.Zaten çıkan sistemler hep gigabyte 3060 çıkıyor. Ucuza mi alıyorlar stokları mi eritiyorlar bilmiyorum ama her sistemde bu var ve ısınma sorunu yüzünden almak içime sinmiyor