bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 808
Poco'nun X serisinden dolayı mı?Hocam ben pocoya ve oppoya ısınamadım şuan Xiaomi ve Samsung bakıyorum bu bütçeye bu markalardan öneriniz varmı acaba, teşekkür ederim.
Poco'nun X serisinden dolayı mı?Hocam ben pocoya ve oppoya ısınamadım şuan Xiaomi ve Samsung bakıyorum bu bütçeye bu markalardan öneriniz varmı acaba, teşekkür ederim.
mi mağazasına git 2 cihazada bak o şekilde karar ver benceHocam arkadaşım da 14t pro var o benimki daha iyi diyor ben pek inanamadım aslında ama 15t daha iyidir değil mi, almışken 512gb alınmalı diye kafamda oluştu doğru mudur acaba sizce 512gb mı alayım 20 dolar farka değer mi?
Samsunglarda ydleri çok bilmiyorum xiaomilerde 13t pro ve 14t pro bulunur gibiHocam ben pocoya,oppoya,bu tür markalara ısınamadım şuan Xiaomi ve Samsung bakıyorum bu bütçeye bu markalardan öneriniz varmı acaba, teşekkür ederim.
Genel olarak doğuda tercih edilmiyor bende sevmiyorum modellerini.Poco'nun X serisinden dolayı mı?
15t 512 GB buldum hocam 380 dolara alınır mı?Samsunglarda ydleri çok bilmiyorum xiaomilerde 13t pro ve 14t pro bulunur gibi
Bu gece karar vermem lazım Irak'ta eniştem şuan AVM ye gitmeye çalışacağım (telefonumu kardeşim suya düşürmüş o yüzden böyle çat kapı oldumi mağazasına git 2 cihazada bak o şekilde karar ver bence
Hocam tasarımı kötü görünüyor,15t 512gb hakkında ne düşünüyorsunuz acaba 380 dolar eder mi?,Samsung Kalemli S serisi alınır mı bu fiyata acaba?o fiyata techno camon 40 premiere alabilirsin
alınır poco yerine o da güzelHocam tasarımı kötü görünüyor,15t 512gb hakkında ne düşünüyorsunuz acaba 380 dolar eder mi?,Samsung Kalemli S serisi alınır mı bu fiyata acaba?
O zaman söylüyorum alsınalınır poco yerine o da güzel
Xiaomi dışında yd alırsan server kayıt olmaz. Sanırım en son 10k civarına 13 pro plus vardı. Ona bir bakın. İlginç şekilde 14 ten daha iyi. 15 serisi ise daha trye gelmedi kaydı olur mu bilmiyorum ama olursa 15 pro plus geliyorsa onada bakın.başlıkta sorum var ıraktan telefon alacağım bu paralara hangi telefon alınır,sorunsuz,performanslı 90fps ve üstü ,kamerası iyi olsun ara sıra oyun oynarım (pubg,call of duty,war thunder mobile gibi) hafıza 512 gb ve üstü olsa iyi olur android düşünüyorum,xiaomi,redmi ve samsung öncelikli,oppo felan düşünmüyorum maksimum bütçe 15 bin teşekkür ederim.
Server kayıt nedir acaba,13 pro plus abimde var fena değil gibi ama 15t pro alacak gibiyim şuan olmazsa 13 pro plus alacağımXiaomi dışında yd alırsan server kayıt olmaz. Sanırım en son 10k civarına 13 pro plus vardı. Ona bir bakın. İlginç şekilde 14 ten daha iyi. 15 serisi ise daha trye gelmedi kaydı olur mu bilmiyorum ama olursa 15 pro plus geliyorsa onada bakın.
aynen bi 10k daha ekle 15t pro alServer kayıt nedir acaba,13 pro plus abimde var fena değil gibi ama 15t pro alacak gibiyim şuan olmazsa 13 pro plus alacağım
15t pro tabiii daha iyidir. Ama fiyatıda farklı. Server kayıt başka telefonun imeisini atıyorlar ve sen onu hep kullanabiliyorsun. Ama eski kullanmadığın telefonun imeisi varsa onu attır sonra bazen sıkıntı yaşanabiliyor bazen.Server kayıt nedir acaba,13 pro plus abimde var fena değil gibi ama 15t pro alacak gibiyim şuan olmazsa 13 pro plus alacağım
Elimde berbat halde hatsız bir şekilde kullanılan p20 lite var onun IMEI sini atsam olur mu acaba, atınca p20 çalışmaya devam eder mi??15t pro tabiii daha iyidir. Ama fiyatıda farklı. Server kayıt başka telefonun imeisini atıyorlar ve sen onu hep kullanabiliyorsun. Ama eski kullanmadığın telefonun imeisi varsa onu attır sonra bazen sıkıntı yaşanabiliyor bazen.