lan çayı şekersiz içiyorum haberin olsun sınıfımdaki çocuklar bana yaptıklarını sana yapsaydı sende istemzdin çocuk benle 1 vs 1 teklif ediyor gayet normal degil mi ondan güçlü olmak istememMesaj otomatik birleştirildi:
Önce kilo al
Olur paşam çay kahve??
Artık yok?
he oraya da gelirse sevgigim bi insan boyum kısa diye öncelerden benle arkadaş bile olmak istememişti o yüzden dedim onu senin gibi degil allaha şkr forumdaki abiler hemen herşeye yardım etmeye çalışıyolar senin gibi de 1 2 tanesi gelip uyuzluk yapıyor simdi neyse burası tartışma yeri degil bence ayrıca bence çok cringe olan tam bilmiyorum ama açtıgınız konularda 26 k civarı sistem önerisiOofff bu kızlardan ne çekiceezz
yok bunun için mesaj yazdım zaten bir çok neddeni var bana göreAğa hepsi kızlar için miydi ?
Ve boyun uzar be kral o kadar bakma
vala bende baya süt içiyorumyogurt da yiyorum ama boy içinde geçerli olsada tadı güzel bence16-17 yaşımda aniden uzamıştım bende, 170den 186ya falan. ama her öğlen süt içerdim yarım kilo Bime kaçıp alırdık asdf
İstediğim öneriler arkadaşlarım için olabilir bu kadar mı enayisin?Hani kafan buna basar bari diye düşündüm de basmadı işte yapacak bir şey yok...6 k civarı sistem önerisi
istemişsiniz ilk foruma geldiginizde de 30k civarı sistem önerisi istemişsiniz
dostum boyun çok yüksek ihtimal uzar ama umarım balık yoğurt ve sütü aynı günde tüketmiyorsundurEegenlige vs girdim boy da atım boyum 1.80 1.81 arası bir şey ve elimden gelen herşeyi yapiyorum boyum uzasın diye balık vs yiyorum süt yogurt hepsini yemeye calisiyorum bu arsada boyuma gorede baya zayıf biriyim ama erken yatmaya basladim buyume hormonu beli saatlerde salgilandigi icin erken uatmaya calisiyorum ne yapmam lazim basket fln da gitmeye calisiyorum ve istediim boy 1.87 babamdan bi kürdan boyu uzunumdur yada daha az babam küciklugune agir seyler yaptigi icin boyu fazla uzamamis olabilir bide dik duruncada boyu vs uzuyor neyse ben istedigim boya gelmek icin ne yapmam lazım ve gelebilirmiyim sizce eger aranızda varsa 15 17 yasina kadar uzayan moralim vs de bozluyor ya of bu kızlardan ne çekicez 1.80 kısa degil ki ya
Buradan da o arkadaşının (eğer kızsa ki büyük ihtimalle kızdır) pick me olma potansiyelinin hayli yüksek olduğunu gösterir.Boyunu uzatacağına az akıllı davran,akıllı kızlar baksın sana.sevgigim bi insan boyum kısa diye öncelerden benle arkadaş bile olmak istememişti
Olm takmayın bu kadar 170 boyum var ben takmıyorum.Eegenlige vs girdim boy da atım boyum 1.80 1.81 arası bir şey ve elimden gelen herşeyi yapiyorum boyum uzasın diye balık vs yiyorum süt yogurt hepsini yemeye calisiyorum bu arsada boyuma gorede baya zayıf biriyim ama erken yatmaya basladim buyume hormonu beli saatlerde salgilandigi icin erken uatmaya calisiyorum ne yapmam lazim basket fln da gitmeye calisiyorum ve istediim boy 1.87 babamdan bi kürdan boyu uzunumdur yada daha az babam küciklugune agir seyler yaptigi icin boyu fazla uzamamis olabilir bide dik duruncada boyu vs uzuyor neyse ben istedigim boya gelmek icin ne yapmam lazım ve gelebilirmiyim sizce eger aranızda varsa 15 17 yasina kadar uzayan moralim vs de bozluyor ya of bu kızlardan ne çekicez 1.80 kısa degil ki ya
hocam akılı davranıyorum zaten amacım boyum uzarsa en çok uzayabilecegim kadar uzamak istiyorum ayrıca sınıfımdaki çocuklardan uzun olmak istedigimi belirtince olur paşam çay kahve gibi gereksizmesaj yazıyosunuz sonrada akılı ol diye ögüt veriyosunBuradan da o arkadaşının (eğer kızsa ki büyük ihtimalle kızdır) pick me olma potansiyelinin hayli yüksek olduğunu gösterir.Boyunu uzatacağına az akıllı davran,akıllı kızlar baksın sana.
"offf bu kızlardan ne çekicez" cümlesini kullanan herkes, her ne olursa olsun aklını yitirmiştir.Sen bu halinle akıllı olduğunu düşününüyorsan zaten kimse seni ikna edemez.hocam akılı davranıyorum zaten amacım boyum uzarsa en çok uzayabilecegim kadar uzamak istiyorum ayrıca sınıfımdaki çocuklardan uzun olmak istedigimi belirtince olur paşam çay kahve gibi gereksizmesaj yazıyosunuz sonrada akılı ol diye ögüt veriyosun
ya olm ironisine yazdım gibik sende kız mısın erkek mi hasta mıdır nedir hadi git aç bitane 10k sistem toplama"offf bu kızlardan ne çekicez" cümlesini kullanan herkes, her ne olursa olsun aklını yitirmiştir.Sen bu halinle akıllı olduğunu düşününüyorsan zaten kimse seni ikna edemez.