Çok kötü süreç burun ameliyatı ya, ameliyattan sonra boğaz ağrısı çekiyosun, burunun ağrısı bir yana da, boğaz ağrısı çok kötü oluyor, üstelik hastalanıyorsun ameliyat odası soğuk olduğu için(tabi senin bağışıklığa bakar), zor süreç ya. Şuan olamazsın bildiğim kadarı ile.15 yaşındayım. Burnum büyük olduğu için ameliyyat olmak istiyorum. Ola bilir miyim ?
Olur ama imza atması gerek evraklaraAnnemin izni olduğunda ola bilirmiyim ?
O hangi hastane hiç bir hastane 18 yaşından küçük olanlar ameliyat olamaz gün aldıysa o ayrıArkadaş 17 yaşında olmuştu zamanında. Şu an bizde 18 aşağısı yaptıran görmedim
Hatırlamıyorum kaç sene oldu. Dediğim gibi bizde yapmıyorlar genel de yapmıyorlardır3 gün galiba hastanede kalıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
O hangi hastane hiç bir hastane 18 yaşından küçük olanlar ameliyat olamaz gün aldıysa o ayrı
Erken yaşta ameliyyat olmanın zararları var mı ? Büyüdüğümde büyür mü burnum yine ?Olur ama imza atması gerek evraklara
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burun ameliyatı kötü
Bilmem ameliyat olmanın zararları olabilir 18 yaşından küçük olduğun için olabilirErken yaşta ameliyyat olmanın zararları var mı ? Büyüdüğümde büyür mü burnum yine ?
Neden imza atması gerekiyor ?
aynen knk yeniden çıkar burnun :dErken yaşta ameliyyat olmanın zararları var mı ? Büyüdüğümde büyür mü burnum yine ?
Muhtemelen ameliyat sonrası gelişimin tamamlanıncaya kadar burnun gelişmeye devam eder. Erkeksen 18 yaşına kadar beklemende fayda var. Kızsan bence ameliyatı olabilirsin gelişimleri 15 yaşlarında tamamlanıyor çünkü. İmza ise reşit olmadığın için senin hakkındaki kararların ailen tarafından alınması gerektiği için gerekiyor.Erken yaşta ameliyyat olmanın zararları var mı ? Büyüdüğümde büyür mü burnum yine ?