O paraya 4090lı sistem dizerimarkadaşlar bekletip satmalık 150.000tlye 2023 sıfır ambalajlı pcx alınır mı
Siz çok yanlış anlamissiniz hocamO paraya 4090lı sistem dizerim
Mağaza fiyatından 30k fazlasını verip bir stokçuyu sevindireceksen alınır. Yada şu japon fanboyluğunu bırakıp 60 bine Newlight 125 proda alabilirsin. bu ay gruptan biri bakıma gitti 30bin km devirdi hala tık yok.arkadaşlar bekletip satmalık 150.000tlye 2023 sıfır ambalajlı pcx alınır mı
Mağazadan 1 yıl sonra mı alayımMağaza fiyatından 30k fazlasını verip bir stokçuyu sevindireceksen alınır. Yada şu japon fanboyluğunu bırakıp 60 bine Newlight 125 proda alabilirsin. bu ay gruptan biri bakıma gitti 30bin km devirdi hala tık yok.
Adam ne demiş sen ne öneriyosunO paraya 4090lı sistem dizerim
Öyle deme işte Ferrari de bile sorun çıkabiliyor pcx de de cikabilirYine gelmiş konuya Çin fanboyu, made in China Yusuf.
Alınır güzel kardeşim, bal gibi alınır. Taş gibi motor. He, japon alternatifleri de bakılabilir Nmax gibi. Yusuf'un yanlışlıkla söylediği gibi, Çin malı motorlardan 10.000 tanesinden 1 tanesi 30.000 km arıza çıkarmayınca, "Bak bir arkadaşım aldı, 30k'dır tık yok" denir, o kadar nadir görülür sıkıntı çıkarmayışları. Ama kral gibi PCX'lerin HİÇBİRİ ilk 50.000km en ufak sorun çıkarmaz, bana mısın demez. Fark burda.
Dostum belli ki içine oturmuşum bir ukde bir yara olarak içinde kalmışım nefret tohumlarını her yere ekiyorsun. Allah kimseyi internette tanıştığı belki gerçekte hiç görmeyeceği bir insana kin tutacak kadar ezik, vasıfsız, gurursuz, akıl yoksunu yapmasın. AMİN.Yine gelmiş konuya Çin fanboyu, made in China Yusuf.
Alınır güzel kardeşim, bal gibi alınır. Taş gibi motor. He, japon alternatifleri de bakılabilir Nmax gibi. Yusuf'un yanlışlıkla söylediği gibi, Çin malı motorlardan 10.000 tanesinden 1 tanesi 30.000 km arıza çıkarmayınca, "Bak bir arkadaşım aldı, 30k'dır tık yok" denir, o kadar nadir görülür sıkıntı çıkarmayışları. Ama kral gibi PCX'lerin HİÇBİRİ ilk 50.000km en ufak sorun çıkarmaz, bana mısın demez. Fark burda.
stokta bir sürü motor var çevrem geniş git al sen bilirsinNerden biliyon elde kalcagını