Mağazada deneyebileceğim bir model var mı ?HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mediamarkt'ta stoğu var fakat orada da aşırı pahalı.Mağazada deneyebileceğim bir model var mı ?
Mediamarkt'ta stoğu var fakat orada da aşırı pahalı.
HP 3ML38AA Omen 400 5000 Dpi Gaming Mouse
HP 3ML38AA Omen 400 5000 Dpi Gaming Mouse fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Attığım bu modeli öneririm. PMW3360 sensörü bulunuyor.
Bizim burada stok yok baktım internetten bloody T80 aldım beğenmedim iade ettim yine aynısını yaşamak istemiyorum.Mediamarkt'ta stoğu var fakat orada da aşırı pahalı.
HP 3ML38AA Omen 400 5000 Dpi Gaming Mouse
HP 3ML38AA Omen 400 5000 Dpi Gaming Mouse fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Attığım bu modeli öneririm. PMW3360 sensörü bulunuyor.
Ben de diyorum ki, mediamarkt'tan bir deneyin, sonra da ona göre internetten alın. Bu bütçede PMW3325 sensör bile zar zor bulunabilirken, bu mouse'de çok daha iyi olan PMW3360 sensör var.Bizim burada stok yok baktım internetten bloody T80 aldım beğenmedim iade ettim yine aynısını yaşamak istemiyorum.
Anlamadınız herhalde bizim buralardaki mediamarktlarda stokta yok sorun o denemek için dedim zaten.Ben de diyorum ki, mediamarkt'tan bir deneyin, sonra da ona göre internetten alın. Bu bütçede PMW3325 sensör bile zar zor bulunabilirken, bu mouse'de çok daha iyi olan PMW3360 sensör var.
Bütçeni 200 liraya çıkartım g203 alabilirsin. Çok güzel bir mouse'tur ben kullanıyorum şu an.Arkadaşlar kafamda logitech g203 lightsync modeli var fakat fiyatı yüksek olduğu için alamıyorum sizce ne almalıyım el ölçüm 16 ya 8 palm grip tutuş oynadığım oyunlar: Lol cs mc.
Bütçeni 200 liraya çıkartım g203 alabilirsin. Çok güzel bir mouse'tur ben kullanıyorum şu an.
Hangi mağazada stokta olup olmadığı nereden gözüküyor? Ayrıca bence bir sipariş verin, sonra da eğer beğenmezseniz iade edersiniz ki bu sizin en temel haklarınızdan bir tanesi.Anlamadınız herhalde bizim buralardaki mediamarktlarda stokta yok sorun o denemek için dedim zaten.
İade edebileceğimi biliyorum fakat beklemek istemiyorum sorun o.Hangi mağazada stokta olup olmadığı nereden gözüküyor? Ayrıca bence bir sipariş verin, sonra da eğer beğenmezseniz iade edersiniz ki bu sizin en temel haklarınızdan bir tanesi.
Bu mouse palm grip için uygun aslında. Elinizin avucunu koyacağınız yer yüksek. Bence pek sorun yaşamazsınız.İade edebileceğimi biliyorum fakat beklemek istemiyorum sorun o.Alıntıyı görüntüle
Mağazadan teslimata tıklayıp şehrinizi veya posta kodunuzu girerseniz gözüküyor.