Aşık Diktatör
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Site guvenilirdir değil miGameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) -
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...shop.connectgame.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatı düşmüş baya 2kya falan satılıyordu bunu al
temuda vardı bir tane isinni unuttum valla o nasıl acaba buna kıyaslaGameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) -
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...shop.connectgame.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatı düşmüş baya 2kya falan satılıyordu bunu al
Gamepad icin temuya bulasmaya deger mi?temuda vardı bir tane isinni unuttum valla o nasıl acaba buna kıyasla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamepad icin temuya bulasmaya deger mi?temuda vardı bir tane isinni unuttum valla o nasıl acaba buna kıyasla
bulaşmak derken ?Gamepad icin temuya bulasmaya deger mi?
Gamepad icin temuya bulasmaya deger mi?
evetle hayır arası garip yorumları varSite guvenilirdir değil mi
Baktim ben de arada kaldim ama gamepad guzel alabilirim gibievetle hayır arası garip yorumları var
Aldim bakalim kargo gelirse yazarim. Yalniz beyazinda nintendo input varmis umarim xbox a donuyordurevetle hayır arası garip yorumları var