1500 TL'ye daha iyisi yokmudur?ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.126,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
arkadaşın attığına çıkabilirseniz o var. Çıkamazsanız1500 TL'ye daha iyisi yokmudur?
SE 224 XT nasıldır hocamTHERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
DeepCool GAMMAXX AG400 ARGB LED 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool GAMMAXX AG400 ARGB LED 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İ5 11400f ama yükselteceğim çünkü ekran kartım rx6800işlemciniz nedir
Kozmetik olarak hoşuna gidiyosa alabilirsin yoksa ag/ak400le neredeyse aynı performansı veriyor + olarak 224xtnin içinden tek kullanımlık değil de tüp şeklinde termal macun çıkıyor 3 / 4 kullanımlık , benim önerim kasana boyutların uyuyorsa bütçe arttırıp thermalrightı alman olurSE 224 XT nasıldır hocam
Kasam thermaltake versa j23 birde kozmetiği güzel bir şey arıyorum.Kozmetik olarak hoşuna gidiyosa alabilirsin yoksa ag/ak400le neredeyse aynı performansı veriyor + olarak içinden tek kullanımlık değil de tüp şeklinde termal macun çıkıyor 3 / 4 kullanımlık , benim önerim kasana boyutların uyuyorsa bütçe arttırıp thermalrightı alman olur
DeepCool AK400 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool AK400 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Beyler assasins kasama sığarmı birde ram'lere sıkıntı yaratmasın boyutu büyük yaKasam thermaltake versa j23 birde kozmetiği güzel bir şey arıyorum.
kasanın 170mm cpu soğutucu desteği var destekliyor ramlere değerse de fanı bir tık yukarı alabilirsin kasan geniş olduğu için sorun olmaz kozmetik olarak da güzel duruyor bence ama asıl olayı performansıKasam thermaltake versa j23 birde kozmetiği güzel bir şey arıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler assasins kasama sığarmı birde ram'lere sıkıntı yaratmasın boyutu büyük ya
bilemedimki alsammı fazla büyük geldi bir de hocam ramler corsair vengance 2x8 16 gb küçük ramler deymez heralde diymi?kasanın 170mm cpu soğutucu desteği var destekliyor ramlere değerse de fanı bir tık yukarı alabilirsin kasan geniş olduğu için sorun olmaz kozmetik olarak da güzel duruyor bence ama asıl olayı performansı
Alıntıyı görüntüle