Kraken v3 aldım itopyada 1300 civarına düştü gelmesini bekliyorum1000-2000 TL bandında fp kulaklık ne önerirsiniz?
Bu güzelmiş de ses sürücüleri küçük geldi bana. Ses seviyesi iyi mi?Ben Logitech G435 kullaniyorum gayet guzel hafif ses kalitesi ve mikrofon kalitesi cok iyi. Bu fiyata illa daha iyileri vardir ben sadece kullandigim mali öneriyorum.
Hocam ben sesi windowstan %50 falan kullaniyorum yuksek ses sevmiyorum normalde 86 decibel fakat tuslarindan ayarlama yapinca 100 decibel moduna geciyor.Bu güzelmiş de ses sürücüleri küçük geldi bana. Ses seviyesi iyi mi?
Bununda sürücü boyutu aynı ve blackshark v2 mi yoksa bu mu daha iyiKraken v3 aldım itopyada 1300 civarına düştü gelmesini bekliyorum
Hoşuma gitti benim. Hem de kablosuz. Oyun ve günlük kullanıcam. 1500 tl ye iyi kulaklık diyorsanız alabilirim. Rakiplerini biliyor musunuz?Hocam ben sesi windowstan %50 falan kullaniyorum yuksek ses sevmiyorum normalde 86 decibel fakat tuslarindan ayarlama yapinca 100 decibel moduna geciyor.
kraken v3 daha iyi bayadır araştırıyordum bunda karar kıldım artıkBununda sürücü boyutu aynı ve blackshark v2 mi yoksa bu mu daha iyi
Rakibi Hyperx cloud stinger core ikisi kafa kafaya ben daha cok nazik bir sey almak istedigim icin g435 i sectim.Bununda sürücü boyutu aynı ve blackshark v2 mi yoksa bu mu daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hoşuma gitti benim. Hem de kablosuz. Oyun ve günlük kullanıcam. 1500 TL ye iyi kulaklık diyorsanız alabilirim. Rakiplerini biliyor musunuz?
kraken v3 daha iyi bayadır araştırıyordum bunda karar kıldım artık
Corsair void elite rgb nasıldır bunlara göre?Rakibi Hyperx cloud stinger core ikisi kafa kafaya ben daha cok nazik bir sey almak istedigim icin g435 i sectim.
Onun hakkinda pek bilgim yok hocam.Corsair void elite rgb nasıldır bunlara göre?
Tavsiyelerin için teşekkürlerOnun hakkinda pek bilgim yok hocam.
Rica ederim biraz daha öneri bekleyin cok daha iyi kulaklik tavsiyesi verecekler vardir. Iyi aksamlar.Tavsiyelerin için teşekkürler
ben mikrofon kalitesini beğenmemiştim onu alacak gibiydim ilk başta biraz da eski cihaz olmasından kaynaklı vazgeçtim benim için güncellik önemli 2-3 yıl öncesinin kulaklığına belki 5 yıl da olabilir hatırlamıyorum onun çıkışını para vermek istemedim şahsenCorsair void elite rgb nasıldır bunlara göre?